reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jak ja chrzciłam Filipa, to miał 7 tygodni i w domu był ubrany tak zupełnie zwyczajnie (nawet nie pamiętam jak), tylko do kościoła miał białą kurtkę i niebieskie spodenki. Prawdę mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że dziecko powinno być jakoś szczególnie ubrane w domu:-) Ale jemu było wtedy wszystko jedno, przespał całą imprezę:-D

Ja małemu pod spód też nie zakładam nic specjalnego. Założę mu zwykłe body i śpioszki, a na salę spodenki sztruksowe i taką bardziej elegancką koszulkę, które dostał pod choinkę od cioci:-) tylko na wierzch potrzebowałam jakiś cieplejszych spodenek i kurteczki żeby nie zmarzł:happy:

Iza sukieneczka cudowna... aż kusi żeby postarać się jeszcze o małą księżniczkę;-)

reklama
Tu kilka aukcji z bolerkami które mogą fajnie wyglądać:-)

Boska jesteś, dzięki :-)

Przejdę się do H&M - a jak nie będzie tego body (piszą, że najnowsza kolekcja), to kupię na allegro :-)

Kupiłam jeszcze jedną sukieneczkę - też słodka (kolor - stare złoto).

Ostatnia edycja:
Odnośnie tego wesela na które idziemy pod konie kwietnia..co sądzicie o takim ubranku:?
Piękny elegancki komplecik dla chłopca + GRATIS! (922847797) - Aukcje internetowe Allegro

Izaa tam sa chyba zielone listeczki nie? moze taki seledyn lub jaśniutenki zieleń? ewentualnie kolor sukienusi :tak:

Adaś miał bardzo podobny komplet do chrztu. Kupiliśmy tez na allegro rozmiar 68, ale okazał się za duży ( Adam był chrzczony w grudniu) i wykorzystaliśmy tylko koszulę. Ale jest naprawdę bardzo fajny:-):-):-)

Odnośnie tego wesela na które idziemy pod konie kwietnia..co sądzicie o takim ubranku:?
Piękny elegancki komplecik dla chłopca + GRATIS! (922847797) - Aukcje internetowe Allegro

Super komplecik:tak: My do chrztu mamy takie same spodenki tylko ocieplane z miśkiem na dole:-) dzisiaj małemu przymierzaliśmy i wyglądają świetnie:-)

Ja już niedługo też będę szukała czegoś na weselę, bo podejrzewam, że w to co mamy Szymek do kwietnia się przestanie mieścić;-):-D

reklama
Czapeczka z daszkiem miodzio :-) Bardzo mi się podoba.

Shenkoka, tak tam są zielone listki - taka zgniła zieleń.

Do góry