reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja też ceratkom mówię nie... jakoś nie jestem przekonana.... a poza tym te z materiału to są robione tak że też zupki i inne jedzonka łatwo dają się zmyć...:tak:

reklama
kms na żywo te galileo jest super:tak:

dla mnie troszkę cena była za wysoka ale jakbym miała kaskę to bym je kupiła:-)

Dzięki Caterda :-) a widziałaś te nowsze z podanego linka czy te starsze z wkładką dla maluchów co wkleiłam fotki. I czy miało ono regulację wysuwania tacki? Bo kurcze juz sama nie wiem, napisalam zapytanie do samego Coneco czym się różnią - pani odpisała, że tylko tapicerką i ceną :happy: to zapytałam się osób sprzedających ten starszy model na allegro o te wysuwaną tackę i jedna osoba napisała, że niestety tacka jest tylko zdejmowana a druga osoba, że ma regulacje i już sama zgłupiałam :no:

Shenkoka te chyba też mają materiałową tapicerkę Krzeselka do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (921875232) - Aukcje internetowe Allegro

lysa_d dzieki za info..dobrze wiedzieć..:tak: a ty u kogo kupiłaś?

shenkoka- ja kupilam u tego goscia bo zalezalo mi na bezowym kolorze bo inne rzeczy tez mam w tym kolorze, KRZESEŁKO BeeBee REGUL.PODNÓŻEK WKŁADKA W-WA (933414859) - Aukcje internetowe Allegro wogole super byli bo zadzwonilismy i mowimy im ze nam sie spieszy, bo w Polsce jestesmy tylko chwile i bla bla no i pani mowi, ze przez tekelon jest szybciej, ze wysla i na drugi dzien juz bylo do odebrania za pobraniem :-) wiec nie czekalam wiekow na przelewy z bankiem no i szybciusienko dotarlo :-)

kms- te tez mi sie podobaly bo maja fajna tacke, ale nie dawali wkladki dla mniejszych dzieci wiec trzeba by dokupic osobno jezeli chcialoby sie ja miec, mi niestety byla potrzebna bo moje to takie chude, ze nawet jak juz bedzie gotowa w nim siedziec to mysle, ze bede potrzebowac tej wkladki :-D:-D te krzeselka, ktore pokazala shenkoka i ktore ja sama mam maja wysuwana tacke, kilka poziomow wysokosci, mozna zmieniac pozycje oparcia, moje ma regulowany podnozek i takie tam bajery a mysle, ze i cena przystepna ;-)

Dzięki Caterda :-) a widziałaś te nowsze z podanego linka czy te starsze z wkładką dla maluchów co wkleiłam fotki. I czy miało ono regulację wysuwania tacki? Bo kurcze juz sama nie wiem, napisalam zapytanie do samego Coneco czym się różnią - pani odpisała, że tylko tapicerką i ceną :happy: to zapytałam się osób sprzedających ten starszy model na allegro o te wysuwaną tackę i jedna osoba napisała, że niestety tacka jest tylko zdejmowana a druga osoba, że ma regulacje i już sama zgłupiałam :no:

Shenkoka te chyba też mają materiałową tapicerkę Krzeselka do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 3 KOLORY (921875232) - Aukcje internetowe Allegro

widziałam te z wkładką... ale nie sprawdzałam regulacji tacki:sorry: nie przyglądałam się mu bardziej bo cena mnie od razu zdołowała...

a ja zaszalałam i zamówiłam chustę girasol.

J@god@ ja też bym chciała zaopatrzyć się w chustę ale zupełnie nie wiem jakimi kryteriami się kierować przy wyborze. Może coś doradzisz?? A co do wiązania chyba można się tego nauczyć przez internet?? jak myślisz?? bo niestety nie ma mi kto pokazać jak to się robi na żywo..

a ja mam dla maksa nowe butki na wiosne-lato z Reeboka i H&M:tak:
i ostatnio na wyprzedaży kupiłam mu sweterek szary taki na koszule w karo i spodnie eleganckie do niego w Reserved:tak: ale nie mam fotek:rofl2::rofl2::rofl2:
jeszcze białą koszulę muszę mu do tego dokupić:tak:

Załączniki

• 924208782.jpg
    924208782.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 54
  • 920056548.jpg
    920056548.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
A ja jakoś nie szaleję za tymi krzesełkami do karmienia...Póki Ania nie będzie siedzieć to będzie jadła w leżaczku a potem krzesełko z IKEI i już :-p:-p

reklama
Ja też narazie wcale nie myślę nad krzesełkami do karmienia,może temu,że narazie u nas cyc rulez ;-);-);-)
Guziczku,to będzie miała Zosia w czym śmigać latem ;-);-);-).
Medeuska,to firmowo Max będzie ubrany od małego ;-);-);-)

Do góry