reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

JA dziś zakupiłam dla Asi wózek ten o którym pisałam ze niezbyt, pojechaliśmy jeszcze raz, pani w sklepie nam zaprezentowała i moj P mówi jak chcesz to bierzemy, wiec ja długo sie nie zastanawiałam , zapłaciłam i JEST. Wszystko było od reki na szczęście, na nic nie musieliśmy czekać wiec super. Pojechaliśmy po prezent dla kumpeli a Asia ma nowy wózek i kubeczek TT. Oczywiście jak wróciliśmy szybko go Pawel zlozyl i poszłam na spacer- sprawdzić czy sie dobrze prowadzi- SUPER!!!!:-D:-D:-D:-D
Luna Pushchair - Cress - Mamas & Papas
TYLKO my mamy czarna budkę i na nóżki taka podpórkę i inna cena:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Ja też nie rozumiem co może być nie tak z ceratkowym krzesełkiem :eek: przecież to praktyczne, zawsze wytrzesz z zupki - nie musisz prać.
Pamiętam jak opiekowałam się półtoraroczniakiem i on miał takie krzesełko - rewelacja, uczył się jeść sam, dużo jedzenia lądowało na kolankach i na krzesełku (mięsko, jajeczko itd.) potem się tylko krzesełko przecierało i luzik.
Nie odparzał się, ani nic z takich rzeczy. Wygodnie mu było :tak::tak:
Teraz ma 3 lata i do tej pory chętnie w nim je (regulowana wysokość - teraz na najniższym poziomie ma)

Super wiesieńka:-D mi się on też baaardzo podobał:-)

no właśnie czemu nie ceratka? wg mnie jest bardzo przydatna przy zośkowym jedzeniu:-D

Ja wogóle nie wiem czy są inne produkowane niż ceratkowe... a jeśli są to ja dziękuje, postoje - kto bedzie prał i odplamiał te marcheweczki i inne cuda? o nie! ceratka rulez!

JA dziś zakupiłam dla Asi wózek ten o którym pisałam ze niezbyt, pojechaliśmy jeszcze raz, pani w sklepie nam zaprezentowała i moj P mówi jak chcesz to bierzemy, wiec ja długo sie nie zastanawiałam , zapłaciłam i JEST. Wszystko było od reki na szczęście, na nic nie musieliśmy czekać wiec super. Pojechaliśmy po prezent dla kumpeli a Asia ma nowy wózek i kubeczek TT. Oczywiście jak wróciliśmy szybko go Pawel zlozyl i poszłam na spacer- sprawdzić czy sie dobrze prowadzi- SUPER!!!!:-D:-D:-D:-D
Luna Pushchair - Cress - Mamas & Papas
TYLKO my mamy czarna budkę i na nóżki taka podpórkę i inna cena:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Czyli jednak:-D:-D:-D:-D, my już też na niego napaleni. Ale my chcemy właśnie zielony

Wiesienka bardzo ładny wózek:tak::tak::tak:

Shenkoka ja też jestem na etapie poszukiwania krzesełka, dlatego chciałam wiedzieć co jest nie tak z ceratkami? Na jakie cechy zwrócić uwage, ja myśle o tym i nie wiem czy się sprawdzi

ABC Design Hightower Toffee 20 - Electromarket.pl - sklep AGD RTV IT

A ja znając swoją skórę nie chcialabym siedzieć na ceratkowym :tak: i tyle..mnie sie tyłek odparza nawet jak siedze na kanapie ze skóry lub skaju..dlatego szukam dla Kajtka nieceratkowego..
Abeja produkuja produkują..często sa niestety te krzesełka bardzo drogie..a ja znalzałam niedrogie..i gdyby nie kolor..maluch juz miałby to: http://allegro.pl/item915812463_s_krzeselko_do_karmienia_max_wyposaz_babylove.html

ale ja mam za to inne pytanie, bo czytalam opinie na tema krzeselek Fishera..i jedna babka zwróciła uwage na fakt, że pałąk pomiedzy nózkami maluszka jest w tych krzeselkach nie do usuniecia..jak jest u was? i doświadczone mamy: czy to może przeszkadzać w późniejszym uzytkowaniu krzeselka?

Ostatnia edycja:
A ja znając swoją skórę nie chcialabym siedzieć na ceratkowym :tak: i tyle..mnie sie tyłek odparza nawet jak siedze na kanapie ze skóry lub skaju..dlatego szukam dla Kajtka nieceratkowego..
Abeja produkuja produkują..często sa niestety te krzesełka bardzo drogie..a ja znalzałam niedrogie..i gdyby nie kolor..maluch juz miałby to: http://allegro.pl/item915812463_s_krzeselko_do_karmienia_max_wyposaz_babylove.html

ale ja mam za to inne pytanie, bo czytalam opinie na tema krzeselek Fishera..i jedna babka zwróciła uwage na fakt, że pałąk pomiedzy nózkami maluszka jest w tych krzeselkach nie do usuniecia..jak jest u was? i doświadczone mamy: czy to może przeszkadzać w późniejszym uzytkowaniu krzeselka?

shenkoka ja je widziałam na żywo... materiał jest podobny do tego na wózkach... on jest jakiś taki pokryty sztucznym czymś i też się dziecko na nim będzie odparzać tak mi się wydaje...
nie jest złe ale ja z dwojga złego wolę te ceratkowe... w końcu dziecko na tym długo nie siedzi...

shenkoka- a ja wlasnie kupilam identyczne krzeselko i uwazam ze wygladem i jakoscia jest super! :tak::tak::tak::tak: jest na prawde bardzo dobrze wykonane, material jest zrobiony z takiej fajnej siateczki i z tego co czytalam czysci sie je tak samo latwo jak te ceratkowe przy czym nie bedzie pekac jak cerata, bo moim zdaniem tak jak kiedys sie uzywalo cerat na stoly one po jakims czasie robia sie jakies takie dziwne i wydaje mi sie ze z czasem przy czyszczeniu moga wlasnie pekac na zgieciach, co do odparzania to tez cerata z tym mi sie kojazy ;-) A jezeli chodzi o to krzeselko, to nawet na upartego jak ktos chce mozna zdjac ten pokrowiec i wrzucic do pralki z innym praniem i po sprawie ;-) Ja osobicie polecam, ja mam kolor mocca :-p Jedyny problem z tym sprzedawca, do krorego link podalas byl taki, ze nie mial wiekszosci kolorow kiedy ja chcialam zamawiac ale mowil, ze marzec/kwiecien bedzie mial nowe wzory i kolory :-)

reklama
Do góry