reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kms moja koleżanka robi takie różne cuda na szydełku, ale nie wiem czy miałaby teraz czas na komercję. Właściwie każdy wzór z fotografi potrafi zrobić.

A ja próbowałam namówić babcię m. żeby ignaśkowi zrobiła, to ona stwierdziła, że zrobi Krystianowi i potem Igi będzie chodził. Tylko Krystian to on nie chce chodzić w sweterkach, on już za duży, męskie bluzki i bluzy go kręcą ;-).

reklama
boozqowa ten leżaczek identyczny jest w Zośkowym żłobku... niestety z jego jakością to tak nie bardzo wygląda... i pod nóżkami ma takie twarde plastiki i jak Zośka kopie to obija sobie piętki.... ogólnie nie polecam.....

:szok:
KMS moja koleżanka robiła na zamówienie :tak::tak:

My mamy komplecik z dzianiny - sukienkę (z krótkim rękawem niestety, ale dam jej białe body z długim rękawem) i sweterek. Ale to dostaliśmy.
Jeśli macie sklep z dewocjonaliami u Was to tam mogą być bardzo ładne ubranka do chrztu :)

edit:
Karolinusia wklejała niedawno link do sukienki z dzianiny ;) tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wka-dla-naszych-maluszkow-25435/index451.html

Dziękuję :-) właśnie pamiętałam,że to Ty albo Karolinusia - tylko ja leniwa i szukać mi sie nie chciało :zawstydzona/y:
szukam w necie i kilka w oko wpadło, może nie koniecznie cały wzór sukienki ale choć sam "scieg", "oczka" - jak to się fachowo zwie :sorry:swoja drogą to ceny "lekko" przesadzone :szok::szok::szok: http://www.abrakadabra.sklep.pl/?p0=56&p1=57 jeszcze kilka tygodni temu były w tych cenach z przed przeceny.... zarabiali w sezonie zimowym a co :-D

kms moja koleżanka robi takie różne cuda na szydełku, ale nie wiem czy miałaby teraz czas na komercję. Właściwie każdy wzór z fotografi potrafi zrobić.

A ja próbowałam namówić babcię m. żeby ignaśkowi zrobiła, to ona stwierdziła, że zrobi Krystianowi i potem Igi będzie chodził. Tylko Krystian to on nie chce chodzić w sweterkach, on już za duży, męskie bluzki i bluzy go kręcą ;-).

na allegro widziałam :-) ktos sobie dorabia własnie na takich komplecikach robionych na drutach

:-D:-D:-D eeee wiadomo, Krystiam już młodzieniaszek i w babcinych sweterkach nie bardzo widzi mu się śmigać :tak:;-)

kms na żywo te galileo jest super:tak:

dla mnie troszkę cena była za wysoka ale jakbym miała kaskę to bym je kupiła:-)

Jakoś bardziej mi się widzi to pierwsze, ale Maja ma matę i leżaczek- bujaczek z serii Rainforest więc nie wiem... W sumie to nie długo leżaczek bujaczek pójdzie w odstawkę bo jest do 9 kg. I już nawet rozglądam się za drugim, do 18kg. I też takie dwa mi się podobają:

Fisher Price LEŻACZEK 3w1 CUDOWNA PLANETA T4145 (917176975) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Leżaczek Fotelik Bujaczek 3w1 +KUBUS (928257769) - Aukcje internetowe Allegro

Martynka myślisz, że opłaca Ci się kupować nowy leżaczek?? Przecież niedługo Maja zacznie siadać i wtedy może być niebezpiecznie. Wiem od koleżanek- mamuś starszych dzieciaczków, że dziecko potrafi się tak przechylić, że :szok::szok::szok:

boozqowa a widziałas te krzesełka fishera na żywca? bo ja właśnie szukam krzesełka do karmienia niepokrytego ceratka i te chyba takie są co?

No właśnie nie widziałam ich... Ale może zapytać któregoś ze sprzedających na allegro z czego wykonane są te siedziska?;-)
Też mi się wydaje, że to nie jest ceratka...

reklama
Do góry