Iza, cała odzież sprzedawana w lumpkach jest odkażana specjalnymi płynami, więc po wypraniu w domu jest bezpieczna. Dodatkowo w tych sklepach można nabyć odzież znanych firm, za grosze, a jak wiadomo jest ona lepsza gatunkowo.
reklama
alex2
Fanka BB :)
Bishopka super łupy, na pewno będą pasowały do wózka w kolorze mocca
iza876
Bishopka dzięki po świętach sie przejde:-) kurcze bo mojej mamy koleżanka chodzi i kupuje dla przyszłego wnuczka ciuszki właśnie w lumpku i mówi ze nawet znajduje ciuszki z metkami ! A jak mam cos kupić za 2 zł a nie za 15 zł no to lepiej nawet :-)
teva
bishopka; male cudenka!!! ja niestety nie potrafie w lupkach nic kupowac nawet dla siebie
cenowo nie powale w tej sytuacji ale udalo mi sie upolowac pjace z cienkiego welurku, rozpinane od gory do dolu w auchanie za 39,90 (za 2 szt.)- jestem szczesliwa bo za disneyowskie sztuk 1 54 zl ostatnio placilam
cenowo nie powale w tej sytuacji ale udalo mi sie upolowac pjace z cienkiego welurku, rozpinane od gory do dolu w auchanie za 39,90 (za 2 szt.)- jestem szczesliwa bo za disneyowskie sztuk 1 54 zl ostatnio placilam
K
krolewnazmarcepana
Gość
teva: wiesz co ja tez nie potrafie w lumpkach kupować, nawet nie chodze do takich zwykłych.. ja zawsze widze tam same szmaty.
ale jak mieszkałam w krakowie, to mielismy kobło bloku taki sklep z uzywkami tylko dla dzieci i tam kupowałam czasem coś Mai same dziecięce ubranka poukładane rozmiarami, a ceny tak własnie 5, 10 i 15 zł zalezy co
ale jak mieszkałam w krakowie, to mielismy kobło bloku taki sklep z uzywkami tylko dla dzieci i tam kupowałam czasem coś Mai same dziecięce ubranka poukładane rozmiarami, a ceny tak własnie 5, 10 i 15 zł zalezy co
alex2
Teva, królewna Ja podobnie nie potrafię kupować w lumpkach, moja mama z siostrą kiedyś wymiatały, a ja nigdy nawet nie zaglądałam, ale warto się przejść, fajnie jakby się trafił taki właśnie typowo dla bobasiów
Tasia001
a ja chodzę to takich zwykłych lumpków. Trzeba się nastawić, że czasem nic nie kupisz, a czasem kupisz coś innego niż miałaś w planach. Ja wchodzę sobie co jakiś czas do ulubionych i powoli kupuję wyprawkę. Czasem nawet większe rozmiary kupuję, jeśli stwierdzę że warto. Stwierdziłam, że jak nie znajdę tego co chcę to resztę kupię w normalnym sklepie.
alex2
Też się wybiorę, jak mam coś kupić używanego to wolę zobaczyć, żeby nie było jak ostatnio na allegro :-( ale tu miałam po prostu pecha!!!
reklama
Podziel się: