reklama
MantaZG
Fanka BB :)
ja dlatego kazdej nieubezpieczonej dziewczynie mowię zeby sobie wydrukowała to co wczesniej napisałam (na zielono) a do tego numer telefonu do Rzecznika Praw Pacjenta. Jak słyszą, że "to możemy zadzwonić do Rzecznika PP..." to nagle przypomina im się, ze babeczka cięzarna nie musi byc ubezpieczona. Nosić to przy tyłku i nie bać się mówić.
Kemisiak
Ja to nawet nie wiem czy jestem ubezpieczona długa historia, przynajmniej zaświadczeń nikt mi nie daje...
Co do nazwiska u mnie zero problemu, tatuś NN a nazwisko moje
objadłam się karpatki i chyba mnie mdli
KARPATKA ALE MI SMAKA NAROBILAS
Kasiurek1983
no ale jak ja bede po cc 12 h uziemina to jak ja dziecko nakarmie?Kasiurek, ale przeciez mozna sobie nie życzyc dokarmiania, a przynajmniej tak mi sie wydaje.
Kasiurek1983
mini - widzisz jak ja mal wiem ;/ musze podpytacc kolezanke c rodzila cc w tym pitalu co ja ...dobrze ze tu sa mamy doswiadczone bardziej niz ja w cycowaniudo karmienia przecież nie trzeba wstawać ... dziecko nawet samo podpełźnie do cycucha A poza tym co za różnica czy nakarmią Ci dziecko czy i je przyniosą do karmienia
Poza tym taki maluszek na początku potrzebuje tylko łyżki pokarmu
V
villandra8
Gość
kobita nam w sklepie zaproponowała jakies wkładki jednorazowe do pieluszek, niewiem za bardzo jeszcze jak to użyc ale kupiłam hehehe ja to już tak mam
Jak to to o czym myślę, to wkładasz w pieluchę i potem grubszą sprawę wyrzucasz do kosza, pieluchę do prania (bardziej do tetry i wielorazówek eko); do pampka uważam całkowicie zbedne.
Kasiurek, ale przeciez mozna sobie nie życzyc dokarmiania, a przynajmniej tak mi sie wydaje.
Dokładnie tak - plan porodu znowu się kłania, a i bez niego powinny respektować to, co nam ustawa zapewnia - i dokładnie jak dziewczyny piszą: ktoś (położna) musi po prostu dziecko do karmienia przynieść
reklama