A powiedz mi jako właśnie bardziej doświadczona mama co sądzisz o kokonach? Warto kupić i przydaje się w łóżeczku czy jednak jest to niebezpieczne żeby w nim dziecko spalo? A rożki? Ile powinno się ich mieć? 2 wystarczą?Ja w drugiej ciazy juz jestem mądrzejsza i nie kupuje nie potrzebnych mi rzeczy. Bankowo ciuchów doslownie garstkę, zadnych detektorów, podgrzewacz mam stary a moze korzystalam 2 razy, bo mikrofala byla pozyteczniejsza. Zadnych pierdolek, ja po mlodej oddalam ponad połowę nie uzywanych ciuchów. Ztrszta to jest XXI wiek wszystkiego w sklepach w brud! Zadnych laktatorow itp apteki czynne całą dobe i zawsze w ktorejs dostane.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
My rodzimy w zimie, wiec mysle ze 2 rozki spokojnie wystarczą. Co do kokona przy mlodej tego nie bylo, bratowa teraz uzywa i obserwuję i mam mieszane uczucia, ale wyglada fajnie.A powiedz mi jako właśnie bardziej doświadczona mama co sądzisz o kokonach? Warto kupić i przydaje się w łóżeczku czy jednak jest to niebezpieczne żeby w nim dziecko spalo? A rożki? Ile powinno się ich mieć? 2 wystarczą?
Niespodziewajka
Fanka BB :)
Ja sweterki, kocyk, czapeczki itp. mam z głowy bo sama robię...ale o kokonie także myślę. ..
A co myślicie dziewczyny o poduszce-rogalu dla nas do spania? N prawdę tak ułatwia sen?
A co myślicie dziewczyny o poduszce-rogalu dla nas do spania? N prawdę tak ułatwia sen?
kartkao
Jak już jest duży brzuch to ułatwia bardzo Dobrze się na tym śpi nie tylko w ciąży. Dla mnie must have!Ja sweterki, kocyk, czapeczki itp. mam z głowy bo sama robię...ale o kokonie także myślę. ..
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dla mnie super! Juz korzystam z tego!Ja sweterki, kocyk, czapeczki itp. mam z głowy bo sama robię...ale o kokonie także myślę. ..
Niespodziewajka
Już? A na ci zwrócić uwagę dziewczyny przy wyborze? Twardość? Ilość wypełnienia? Firma?Dla mnie super! Juz korzystam z tego!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja zwracalam na wielkość, zeby nie byl mega duzy i nir za miekki.Już? A na ci zwrócić uwagę dziewczyny przy wyborze? Twardość? Ilość wypełnienia? Firma?
Ja używam w kształcie litery U. Powiem Wam że śpi mi się mega wygodnie i kręgosłup mnie nie boli ja mam z firmy - strony babyuniverse.Ja sweterki, kocyk, czapeczki itp. mam z głowy bo sama robię...ale o kokonie także myślę. ..
Użytkuje chyba już 1.5 miesiaca. Zajmuje trochę miejsca
reklama
Nika261
Moja koleżanka miała kokon i powiedziała że to najlepsze co jest dla takiego małego dziecka, bo chociażby jak gdzieś jechali do kogoś to położyła dziecko do tego, albo nawet u siebie na kanapie i nie było możliwości żeby dziecko w jakikolwiek sposób spadło, taka amortyzacja. Ja na pewno albo będę szyla sobie sama albo zakupieA powiedz mi jako właśnie bardziej doświadczona mama co sądzisz o kokonach? Warto kupić i przydaje się w łóżeczku czy jednak jest to niebezpieczne żeby w nim dziecko spalo? A rożki? Ile powinno się ich mieć? 2 wystarczą?
Podziel się: