reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki

Cześć dziewczynu odebrałam właśnie wyniki bęte robiłam przed terminem miesiączki wynosi 105 progesteron 28.30 a tsh 1.54 lekarz dopiero w środę martwię.sie czy wszystko jest ok... boję się kolejnej straty...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynu odebrałam właśnie wyniki będą robiła pr,ed terminem miesiączki wynosi 105 progesteron 28.30 a tsh 1.54 lekarz dopiero w środę martwię.sie czy wszystko jest ok... boję się kolejnej straty...
Jest ok. Natomiast żadne badania nie dadzą Ci 100% pewności, ze po drodze cos nie wykrzaczy.

Na lęk przed stratą dobra jest rozmowa z psychologiem.

Jest ok. Natomiast żadne badania nie dadzą Ci 100% pewności, ze po drodze cos nie wykrzaczy.

Na lęk przed stratą dobra jest rozmowa z psychologiem.
Chodziłam do psychologa zaraz po zabiegu. Z moim lekarzem ginekologiem też dużo rozmawiałam. Ale wiesz jak jest.. niby człowiek wszystko rozumie Ale podświadomość robi swoje...

Dziękuję za wsparcie!

Lęk jest wpisany w ciążę. Dodatkowo po starcie jest ciężej. Będziesz się martwiła, to normalne. Jeśli lęk będzie bardzo nasilony, zastanów się nad terapią. Ja całą ciążę chodziłam, bardzo mi to pomagało trzymać się przy zdrowych zmysłach.

Do góry