reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
No w tym sęk ze nie robilam.. wlasciwie to lekarza wogole nie interesowal moj wynik, dopiero wczoraj siedzialam w necie i porownywalam wyniki i nagle zorientowalam sie ze cos jest nie tak. gdyby nie moja dociekliwosc do konca ciazy nie widzialabym nic o podejrzeniu cukrzycy. Teraz musze sobie sama wywalczyc skierowanie na badanie 75g
Nieistotna pisze:. gdyby nie moja dociekliwosc do konca ciazy nie widzialabym nic o podejrzeniu cukrzycy. Teraz musze sobie sama wywalczyc skierowanie na badanie 75g
moze zmień lekarza ? :
.
marcela kl.
Fanka BB :)
cześc dziewczyny.. ja tez nie wiem jak zinterpretowac wyniki..a do lekarzza ide pod koniec tygodnia wiec moze od Was dowiem sie szybciej 58,2 przed glukozą i 88,7 po 50 gramach.. dzieki..
marcela kl.
Fanka BB :)
dzięki Nocka.. mój tata jestcukrzykiem wiec dlatego troche sie obawiałam,, ale powiedział to samo co Ty..
a co powiecie na taki wynik: na czczo 122 (!), a po obciążeniu 50g. glukozy 139.
Byłam u lekarza zalecił dietkę. Nie mówił nic o ponownym badaniu, tylko normalnie za miesiąc - ale ja panikara jestem i nie wiem czy nie pójść jeszcze raz?
co myślicie?
Byłam u lekarza zalecił dietkę. Nie mówił nic o ponownym badaniu, tylko normalnie za miesiąc - ale ja panikara jestem i nie wiem czy nie pójść jeszcze raz?
co myślicie?
reklama
Podziel się: