Karolciaaaaaa200694
Początkująca w BB
Hej . Jestem typem , ktory bardzo rzadko chodzi do lekarza , chodzi jedynie gdy jiz umiera z bolu no i ostatnio czyli 3 tyg temu strasznie powiększyły mi się wezly chlonne na szyi i za uchem , nie mogłam wytrzymać z bólu, poszłam do lekarza a jak już poszłam to od razu wyżaliłam mu się z wszystkich dolegliwości tzn. Straszne zmęczenie od kilku miesięcy jak nigdy , zawsze byłam pełna energii, nigdy nie spałam w dzień teraz tylko usiądę nawet na krześle zasypiam , wlosy lecą garściami mimo dbania, z polowa ich chyba wyleciała w ostatnim czasie, paznokcie rozdwajaja się dosłownie w pół, ciagly bol brzucha po prawej stronie , codzienny nocny bol nóg, w dzień nie czuję bo ciągle na nogach , czuję jakbym miała ze sto lat . Lekarz wypisał antybiotyk , na wezly chlonne pomógł, ale i zlecił morfologie , zdjęcie w załączniku, lekarz uznał , że anemia może któraś z was miała podobny problem ? żelazo wypisał, a inne badania mogłaby Pani wykonać prywatnie na własną rękę bo mi nie wszystkie wolno wypisywać, nie wiem czemu, nie wiem jakie . Doradźcie co byście za badania jeszcze Wykonaly