reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki moczu

Mija może godzina i mocz jest w labolatorium.To z tego co piszesz to zle robiłam I może dla tego te wyniki e wychodziły
Wyobraź sobie ,że norma leukocytów u mnie mieściła się do 75jednostek. Ciągle miałam 120 , a ostatnio 500. Zrobiłam ponownie badanie i po 2 dniach od źle pobranej próbki mialam 70. [emoji6] Głowa do góry. Powtórz jutro badanie.

reklama
Dziewczyny wy naprawde nie wiecie, ze robi sie ze srodkowego strumienia po podmyciu?
Ja nie wiedziałam i nikt mnie o tym nie poinformował , ani lekarz , ani położna , ani nikt w laboratorium, ani nawet rodzinny. Co więcej nawet jak w szpitalu leżałam nikt nie poinformował mnie jak poprawnie pobierać mocz ;)

Ja nie wiedziałam i nikt mnie o tym nie poinformował , ani lekarz , ani położna , ani nikt w laboratorium, ani nawet rodzinny. Co więcej nawet jak w szpitalu leżałam nikt nie poinformował mnie jak poprawnie pobierać mocz ;)
To Twoja rodzina tez zle pobiera mocz? Ja tego nie wiem od lekarzy, a od rodzicow.

reklama
Nie jestem uszczypliwa, po prostu sie dziwie troszke.
Nie ma się czemu dziwić bo jakby mi moja ginekolog w pierwszej ciąży nie powiedziała jak właściwie pobierać mocz to też bym nie wiedziała. Moi rodzice nigdy mnie w tej kwestii nie uświadomili. Moim zdaniem to lekarz powinien przekazywać takie informacje przy zleceniu badania. Przy drugiej ciąży prowadziła mnie inna ginekolog ale też zapytała czy wiem jak właściwie pobrać mocz.

Do góry