Baby boom:)
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem tak. Duża ilość - super. Plemników prawidłowych 2% tu troszkę słabo ponieważ prawidłowo powinno być więcej niż 4%. Podwyższona lepkość.Hej, jestem tu nowa. Staram się od trzech lat. Czy pomożecie w interpretacji wyników? Będę wdzięczna
Siebie badalaś? Miałaś monitoring?Dziękuję za odpowiedź. Szczerze powiem że lekarz zlecił kolejne badania, ale mąż zrezygnował. Ja brałam 6cykli luteinę i teraz na chwilę kazał odstawić. Ciąży jak nie było tak nie ma. Właśnie czekam na @ mam mieć za 3 dni. A może akurat nie przyjdzie [emoji39] chociaż objawów żadnych...
tak, badam się od czerwca tamtego roku. Badania specjalistyczne zrobione, monitoring też był, owulacja była, starania w tym czasie też. A zaczęło się od plamień przed miesiączką. Co miesiąc, tydzień przed @ mam brązowe plamienia. Lekarz nie potrafił mi wyjaśnić co się dzieje. Przepisał luteinę 100, a teraz jak skończyły mi się tabletki a lekarze nie przyjmują to mówił żeby zrobić przerwę. Jestem 3 dni przed @. W 21dc miałam w nocy jednorazowo krew, na drugi dzień przekształciło się to w wodnistą wydzielinę zabarwioną na brązowo, mam to do teraz.Siebie badalaś? Miałaś monitoring?
O dziwo mam podobny problem. Zazwyczaj 7-4dni przed @ plamię, od prawie 2lat nie mogę zajść w ciążę. Nie wiem o co chodzi z tymi plamieniami. Każdy lekarz to zbywa.tak, badam się od czerwca tamtego roku. Badania specjalistyczne zrobione, monitoring też był, owulacja była, starania w tym czasie też. A zaczęło się od plamień przed miesiączką. Co miesiąc, tydzień przed @ mam brązowe plamienia. Lekarz nie potrafił mi wyjaśnić co się dzieje. Przepisał luteinę 100, a teraz jak skończyły mi się tabletki a lekarze nie przyjmują to mówił żeby zrobić przerwę. Jestem 3 dni przed @. W 21dc miałam w nocy jednorazowo krew, na drugi dzień przekształciło się to w wodnistą wydzielinę zabarwioną na brązowo, mam to do teraz.
Po luteinę przytyłam, plamiłam dalej i miałam stany depresyjne i lęki, które zostały do teraz. Nie wiem jak jeszcze powinnam się zbadać.
Nie wiem nawet co to jest. Musiałabym poszperać w internecie. Szczerze powiem, że chyba powinnam zmienić lekarza bo on nic mi nie mówi, nie odpowiada na pytania. Każe robić jakieś badania a potem nic z tego nie rozumie. Z pierwszym dzieckiem nie miałam problemu bo za pierwszym razem się udało ale to było 6 lat temu. Teraz od 3 nic nie wychodzi.O dziwo mam podobny problem. Zazwyczaj 7-4dni przed @ plamię, od prawie 2lat nie mogę zajść w ciążę. Nie wiem o co chodzi z tymi plamieniami. Każdy lekarz to zbywa.
Ja planuję HSG i tobie też polecam jeżeli nie miałaś.
Najgorzej morfologia 2%, a zalecają aby było równe lub więcej niż 4%. To samo pisałam koleżance kilka postów wyżej. Sport, luźne gacie, dobre suple, zero alkoholu. Ilość 100mln więc z tego 2% dobrych więc jakiś powinien się przebićHej dziewczyny, możecie dać znać czy jest bardzo zle, wydaje mi się że wyniki nie są za specjalne, ale chyba jest nadzieja ☺Zobacz załącznik 1119657
Dziękuję za odpowiedźNajgorzej morfologia 2%, a zalecają aby było równe lub więcej niż 4%. To samo pisałam koleżance kilka postów wyżej. Sport, luźne gacie, dobre suple, zero alkoholu. Ilość 100mln więc z tego 2% dobrych więc jakiś powinien się przebić