Hejka, mam cykle 29-32 dniowe w ostatnim czasie. Moim zdaniem owulacja była 15- 16 dnia cyklu ale pewności kiedy była nie mam bo prawda jest taka że często może być bezobjawowa. W 28 dniu cyklu doznałam dziwnego bólu brzucha w jednym miejscu w okolicy macicy, ale ciężko coś z tego wywnioskować
Miesiączka mi wypadała na 31-32 dzień cyklu. Zrobiłam beta hcg ponieważ z powodów osobistych nie chce i nie będę robić aptecznych testów ciążowych, raz miałam z jednym bardzo nieprzyjemną sytuacje dlatego darujcie sobie komentarze po co wydajesz hajs na betę. Po za tym beta u mnie 30 zł a same testy już latają po 15-18 zł więc lepiej dopłacić i mieć pewność a nie robić po 4-5 testów (ale to tylko moje zdanie)
Robiąc beta hcg dwukrotnie 30 i 32 dnia cyklu wyszła mi norma <2,3 czyli dla tego labo brak ciąży. Czy wynik jest pewny i nie trzeba go powtarzać? Dziś jest 33 dzień cyklu i w życiu mój cykl nie trwał tak długo. W ogóle nigdy nie spotykałam się z większym opóźnieniem niż 1-1,5 dnia. Proszę o poradę bo nie wiem co mam robić, niby miało czas spokojnie coś podrosnąć gdyby to była ciąża ale jednak stres robi swoje.