reklama
To słabo a znowu w kredyt boje się ładować bo i tak nie wiem czy nawet wypali na najtańsza kawalerkę.Tak niestety może się zdarzyć. Wynajmujący boją się,że takie osoby będzie ciężko usunąć z mieszkania gdyby coś było nie tak. To samo tyczy się gdy ktoś ma dzieci.
jasani
Fanka BB :)
Ale oczywiście nie każdy tak robi.To słabo a znowu w kredyt boje się ładować bo i tak nie wiem czy nawet wypali na najtańsza kawalerkę.
Ja napisałam o kupnie kawalerki że nas może nie być stać czytaj uważnie.Dlatego chcemy wynajmować.@Synda24 A co ma powiedzieć wynajmujący, skoro ty nie wiesz czy Cię stać nawet na kawalerkę. Liczysz na to, że wynajmujący będzie Cię tam utrzymywał? Chyba sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, skąd niechęć wynajmujących do kobiet w ciąży.
thepaszkov
Fanka BB :)
Że co? Że jak człowieka nie stać np dać prawie pół miliona w Warszawie, bo po tyle potrafią chodzić kawalerki to nie ma prawa do wynajmu ?@Synda24 A co ma powiedzieć wynajmujący, skoro ty nie wiesz czy Cię stać nawet na kawalerkę. Liczysz na to, że wynajmujący będzie Cię tam utrzymywał? Chyba sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, skąd niechęć wynajmujących do kobiet w ciąży.
Mi było ciężko znaleźć mieszkanie z psem, więc tak teraz jak już mam własne to się nie dziwię. Tak samo nie chcą wynajmować palaczom, osobom z dziećmi, osobom ze zwierzętami, imigrantom, studentom. To jest czyjaś własność, każdy wynajmuje na własnych warunkach.
Mam nadzieję że jednak coś znajdziemy bo u mnie w domu jest za dużo osób by się wprowadził a u jego rodziców nie bardzo bym chciała mieszkać.Mi było ciężko znaleźć mieszkanie z psem, więc tak teraz jak już mam własne to się nie dziwię. Tak samo nie chcą wynajmować palaczom, osobom z dziećmi, osobom ze zwierzętami, imigrantom, studentom. To jest czyjaś własność, każdy wynajmuje na własnych warunkach.
reklama
LadyStrejser
Zaangażowana w BB
Wiem ,że niektórzy nie chcą wynajmować jak są małe dzieci (bo np rysują kredkami ściany, obijają meble zabawkami) ale ,że kobietom w ciąży to pierwsze słyszęCzy to prawda że niektórzy nie chcą wynajmować mieszkania jak kobieta jest w ciąży ?.Jestem w ciąży, nie mieszkamy razem i prawdopodobnie będziemy musieli coś wynająć, jakaś kawalerkę bo raczej nie ma szans na kupno.
To by musiał być jakiś maniak albo bałby się o nieregularne płatności.