reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wygląd po porodzie.

kasia1995

Zaciekawiona BB
Mój syn ma już prawie 4 latka a ja nadal nie mogę dojść do wcześniejszego wygladu.
Ćwiczycie ? Mi chodzi głowie o pośladki , miałam duże sterczące pośladki a teraz mam dwa zwisy :-(
1466074109-xffhy4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak dla mnie to przesadzasz :) Ciało masz zgrabne, tylko nad rzeźbą musisz popracować. Ćwicz mięśnie, to ciało nabierze kształtu i nie będzie kluską.

Kasiu, teraz półokrągłe pośladki w modzie, ćwiczeń cała masa, a także różne tańce jak kogoś ćwiczenia nudzą, polecam wpisać hasło na youtube.

reklama
Po ciąży i tak dobrze się prezentujesz, ja byłam przed ciążą bardzo szczupła a teraz mija 1.5 roku od porodu zostało mi 10 kg rozciagnieta skóra na brzuchu, rozstępy i zylaki[emoji52]żyć nie umierac[emoji4]czuję się zapuszczona, no ale cóż zakrywam wszystkie niedoskonałości i się żyje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry