reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jestem pelna podziwu :-)dzisiaj wszystko było;-) rowerek i brzuszki... a wieczór się jeszcze nie skończył
Ja sie biore za siebie, ale tak juz na stowe, od jutra. Dzisiaj zadbalam zewnetrznie o cialo Ogolilam sie, wypeelingowalam, zrobilam pedicure i manicure, troche sie narobilam, wiec to tez taki jakby trening
no pewnie, że się liczy przecież i to, i to, to dbanie o wygląd:-)Ogolilam sie, wypeelingowalam, zrobilam pedicure i manicure, troche sie narobilam, wiec to tez taki jakby trening
zaraz siadam na rower, ciekawe jak długo mnie ta wena nie opuści
madziula, jak po ważeniu??
ja zacznę od wtorku... na gwiazdkę dostałam od męża w ramach prezentu zaproszenie do SPA na masaże. jeszcze z nich nie skorzystałam, bo zawsze coś: a to chłopaki chore, a to @ przylazła, a to za zimno no, ale we wtorek idę na pierwszy - już się umówiłam. może mi trochę zmasują oponkę potem zastanowię się nad brzuszkami. rowerek odpada ze względu na kolana moje nieszczęsne
Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!! ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo
sandra chyba Cię muszę ochrzanić najpierw mnie podpuszczasz, a potem nie ćwiczysz
rowerek dzisiaj był, 20 minut, czyli 12 km, rozrywkowo, ale mam nadzieję, że się rozkręcę;-) brzuszki zaraz będą, więc plan wykonany
sandra chyba Cię muszę ochrzanić najpierw mnie podpuszczasz, a potem nie ćwiczysz
rowerek dzisiaj był, 20 minut, czyli 12 km, rozrywkowo, ale mam nadzieję, że się rozkręcę;-) brzuszki zaraz będą, więc plan wykonany
Leyna jak było? mam nadzieję, że skorzystałaś!! ja jeszcze w życiu na żadnym masażu nie byłam, ale kusi mnie bardzo
Bedytko to też był mój pierwszy raz
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było
no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.
ja też chcę!!!:-):-):-) masażu, nie chłopa się normalnie umówię, jak będę następnym razem na pazurachBedytko to też był mój pierwszy raz
a jak było? relaksująco, bo to był masaż tego typu. zaciemnione okna, świece zapachowe, muzyczka (motywy chińskie lub podobne, nie potrafię odróżnić). pani mi najpierw speelingowała całe ciało dość porządnie a następnie wymasowała Zmysłową Pomarańczą w Czekoladzie. po masażu zawinęła mnie w folię i tak sobie leżałam kilkanaście minut relaksując się a moja skóra wciągała nawilżające składniki. po wszystkim była jeszcze filiżanka czekolady na gorąco. chudsza od tego nie byłam, ale do domu wrócilam zrelaksowana, nawilżona i bosko pachnąca. i oczywiście zachciało mi się seksu a tu chłopa pod ręką nie było
no, ale karnet opiewa na 3 masaże, więc jeszcze 2 przede mną.
leyna- to musiało być boskie doznanie fajny prezent, fajny!
dziewczyny mi super się ćwiczy przy oglądani telewizji.
lubie się gapić na rozmowy w toku, w związku z czym - od roku już przy nich cwiczę. to jest 40 minut tylko dla mnie.
dziewczyny pakuje do ich pokoju, daje coś do picia, jedzenia (żeby nie było, że czegoś chcą) i jazda
dziewczyny mi super się ćwiczy przy oglądani telewizji.
lubie się gapić na rozmowy w toku, w związku z czym - od roku już przy nich cwiczę. to jest 40 minut tylko dla mnie.
dziewczyny pakuje do ich pokoju, daje coś do picia, jedzenia (żeby nie było, że czegoś chcą) i jazda
reklama
ewa ja akurat "rozmów w toku" nie trawię i zaraz przełączam, ale też przed tv ćwiczę, tylko dużo później, jak już dzieci w łóżkach czasem i o 22, i też mi się spodobało, jak nie pojeżdżę to mi źle na drugi dzień;-)
a możesz się podzielić Twoim zestawem ćwiczeń??
a możesz się podzielić Twoim zestawem ćwiczeń??
reklama
Podziel się: