reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

na dziecko przysługuje chyba rocznie 2 m-ce, nie jestem pewna, musiałabyś to sprawdzić, może iwon pomoże, bo to ona tu chyba najwięcej sprawdzonych informacji tu udzielała,;-);-);-);-);-) a i z tego co pamiętam to antkowa też już coś o zwolnieniu na dziecko kiedyś tu pisała, może też ci jakąś radę podsunie:tak::tak::tak:, ja mam do 11 stycznia wolne , a co później to sama jeszcze nie wiem, albo wrócę do pracy albo na wychowawczy pójdę, tylko nie weim czy damy radę tylko na męża wypłacie, bo niestety mamy kredyt hipoteczny na mieszkanko i trochę nas to obciąża:-:)-:)-(

Do góry