reklama
Pierwsze ruchy mojego Stasia poczułam w 23tc., byly delikatne i nieregularne, a pozniej z kazdym tygodniem co raz mocniejsze, jest to najwspanialsze uczucie na świecie Mój synuś nie kopie mnie już od 8,5 miesiąca, ponieważ od tego czasu jest juz z nami ale nigdy nie zapomne jego kopniaczkow marzę o kolejnym dziecku i kolejnych kopniaczkach
bakaalia nie przejmuj się, jeszcze trochę i poczujesz napewno jak Dzieciątko się wierci ;-)
jeszcze się nie przejmuję, ale czekam z niecierpliwością!!
kota-behemota
Q & H team
pierwszego kopniaka dostałam od synka w 18t.5d.ciąży, na wcześniejsze łaskotania, smyrnięcia szczerze nie zwróciłam uwagi, chyba miałam zbyt mało cierpliwości na wsłuchiwanie się w brzuch, ale kopniaka pod pępkiem dokładnie pamiętam, a właściwie to 3 szybkie kopy hehe
teraz mały tak szaleje, że czasem aż cały brzuch mi faluje
teraz mały tak szaleje, że czasem aż cały brzuch mi faluje
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
a u mnie to było tak, że czekałam czekałam i nic aż w 20t poczułam takie puk puk jakby mi ktoś pukał od środka potem było kilka dni ciszy i po trzech dniach czułam już regularne pukania wyczuwalne tylko dla mnie teraz jestem w 25 tygodniu i mały tak daje że nie raz mi brzuch faluje jakby chciał wyjść przez skórę cudowne uczucie chociaż nie raz tak kopnie znienacka że aż się wystraszę
Właśnie od 5dni odczuwam takie lekkie uderzenia pod pępkiem, jak dłoń położę na brzuch to się lekko unosi pod tymi uderzeniami ;-)
Aż się ciepło na sercu robi! Ostatnio nawet mój P. starał się wyczuć pod swoją ręką ale mu się zbytnio nie udało, ale mówił że coś czuł ale nie jest pewien
Aż się ciepło na sercu robi! Ostatnio nawet mój P. starał się wyczuć pod swoją ręką ale mu się zbytnio nie udało, ale mówił że coś czuł ale nie jest pewien
agacinka1221
Zaangażowana w BB
a ja się pochwalę i Wam tutaj ruchy dzidzi czuję od 15 tygodnia, a raczej pierwszy raz wtedy poczułam, bo po tym kilka dni było ciszy. od 16 były bardziej regularne, a w 17 tygodniu nakręciłam ten filmik [video=youtube;IutXQSdxJCY]http://www.youtube.com/watch?v=IutXQSdxJCY[/video]
kopniaczek z prawej strony
teraz jestem w 18 tygodniu i zastanawiam się, co mnie czeka później
kopniaczek z prawej strony
teraz jestem w 18 tygodniu i zastanawiam się, co mnie czeka później
ulala
Fanka BB :)
agacinka super w 17 tak brzuszek już sie ruszał ja póki co czuje te delikatne od 15 tyg a nawet trochę wcześniej ale czuje je jak się położe lub spokojnie siedzę jak chodze to jeszcze ich nie wyczówam i jest to tak że czasem kilka ruchów dziennie a czasem cisza i jakis jeden kopniaczek róznie tak nieregularnie ale narazie sie tym nie martwię bo dzidzia jest jeszcze maleńka i zalezy pewnie od jej ułożenia na usg wierzgała a ja nie czułam więc pewnie jeszcze czas z synem w pierwszej ciązy dopiero czułam od 21 tyg
reklama
Podziel się: