reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

reklama
Riba ja juz przeszukalam dm,rossmanna,ihr platz,schleckera,kaufland,hit, nawet edeke i nigdzie nie widzialam tej serii dziwi mnie to bo to przeciez niemiecka firma
Mój małżon pracuje w Nivea i poinformował mnie, że rzeczywiście w Niemczech Kremu na każdą pogodę nie ma, bo jest on produkowany głównie na Polskę i Czechy...:sorry2:

Mój małżon pracuje w Nivea i poinformował mnie, że rzeczywiście w Niemczech Kremu na każdą pogodę nie ma, bo jest on produkowany głównie na Polskę i Czechy...:sorry2:
A dlaczego tak jest?? Mój niedawno w końcu kupił ten krem, w nowootwartej aptece:-) w tej "starej" pani wciskała Mu kity, że nie ma kremu bez wody:wściekła/y:nawet ostatnio już Mu wciskała inny ale ja nakazałam, że ma być Nivea albo żaden...jakby nie było, to bym kupiła na all

:-))) Nie wiem, pewno nie ma zapotrzebowania odpowiedniego na produkcję na inne kraje, dziwne, bo dzieci wszedzie skórę wrażliwą mają, no i w wielu krajach jest klimat podobny do naszego a nawet gorszy...

Czym obcinacie paznokcie waszych maluszków? bo ja mam nozyczki z canpola ale są beznadziejne a obcinaczką się boję bo mam taka dużą.

reklama
Do góry