reklama
Doxa
Fanka BB :)
Wg mojego VETa junior jest powyżej 3 lat i strasznie go wkurza to co teraz wymyślili ;-)
Jazz ja bym zaczęła od gotowej kaszki na mleku modyfikowanym ;-) Są też deserki z dodatkiem jogurtu lub twarożku - szczerze mówiąc ja właśnie zaczęłam od takich deserków.
Jazz ja bym zaczęła od gotowej kaszki na mleku modyfikowanym ;-) Są też deserki z dodatkiem jogurtu lub twarożku - szczerze mówiąc ja właśnie zaczęłam od takich deserków.
dzięki dziewczyny - zacznę chyba właśnie od tych deserków słoiczkowych i kupię też jakąś kaszkę na mleku - powoli myślę o odstawieniu Igo od piersi - mam wrażenie, że to zdecydowanie porawi sytuacje z jedzeniem innch rzeczy - teraz wie, że nie musi się wysilać bo przecież jeszcze ma cycka....
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalka wczoraj na noc zjadła zupkę, 190, w nocy obudziła sie na jedzenie dopeoiro o 3:40.
Dzisiaj zjkadła 2/3 zupy, a później prawie całą parówkę dla dzieci. Szok. Parówka ewidentnie jej smalkowała, a jak dawałam jej jakiś czas temu to w ogóle nie była zaiteresowana. Dzisiaj wysępiła kawałek normalnej od mojego taty io dlatego wieczorem dałam jej własną. Mam nadzieję, ze powoluitku się odstawi chociaż oboiwiązkowo koło 19:00 musi dostać mleko.
Dzisiaj zjkadła 2/3 zupy, a później prawie całą parówkę dla dzieci. Szok. Parówka ewidentnie jej smalkowała, a jak dawałam jej jakiś czas temu to w ogóle nie była zaiteresowana. Dzisiaj wysępiła kawałek normalnej od mojego taty io dlatego wieczorem dałam jej własną. Mam nadzieję, ze powoluitku się odstawi chociaż oboiwiązkowo koło 19:00 musi dostać mleko.
reklama