reklama
A ja mam takie pytanko dla mam dzieci ze skazą białkową...niestety my wróciliśmy do pepti i koniec z próbami z nabiałami ale w związku z tym nie bardzo wie co dajecie dzieciom np do bułeczki, robicie jakieś pasty, jeśli tak to z czego. W poniedziałek idziemy do dr bo mały ma mocno zaczerwienione poliki no i powiedziałą nam że zjada za dużo mleka 3 porcje dziennie to max a ja nie bardzo wiem co mu jeszcze dawać poza mlekiem, owocami i obiadem.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Super.
To ja też sie pochwalę, ja odstawiam od dziennego jedzenia, Natalia zjada mleko rano, wieczorem i w nocy. Z tym, że rano dwa razy (od razu po przebudzeniu i troszkę ok godzinę później, ale nie zawsze) i wieczorem też dwea razy. Ale od ok 9:30 do 19:30 obywa się bez mleka. Jutro wieczorem Kamil spróbuje dac jej sztuczne mleko, zobaczymy co Natalkowiec zrobi. Mam nadzieję, że zje i będzie się bawiła dalej.
To ja też sie pochwalę, ja odstawiam od dziennego jedzenia, Natalia zjada mleko rano, wieczorem i w nocy. Z tym, że rano dwa razy (od razu po przebudzeniu i troszkę ok godzinę później, ale nie zawsze) i wieczorem też dwea razy. Ale od ok 9:30 do 19:30 obywa się bez mleka. Jutro wieczorem Kamil spróbuje dac jej sztuczne mleko, zobaczymy co Natalkowiec zrobi. Mam nadzieję, że zje i będzie się bawiła dalej.
reklama