reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

vikiigus moja mama kupiła taki spiworek w zeszlym roku bratankowi, uczulenia nie mial zadnego, a cala zime w nim przechodzil jak go bratowa w gondolce wozila ;)
Sonia piekne łóżeczko i pościel!
clauditka mam ten sam dylemat, jednak slyszalam ze te butelki antykolkowe nie zawsze dzialaja i dziecko tak czy inaczej moze miec kolke, moj brat stosowal taki preparat, musze go dokladnie spytac o nazwe dodawal do mleczka i jego maly nigdy nie mial wiekszych problemow z kolka

reklama
Temat juz napewno poruszany, ale nie jestem w stanie przebrnac przez 100 str :-)
Co z wozeczkiem dziewczyny?
Ja juz jestem zdecydowana na 99%, ale chce poznac opinie innych.
Czy ktoras z Was kupuje lub spotkala sie juz z wozkiem TAKO JUMPER X?

Temat juz napewno poruszany, ale nie jestem w stanie przebrnac przez 100 str :-)
Co z wozeczkiem dziewczyny?
Ja juz jestem zdecydowana na 99%, ale chce poznac opinie innych.
Czy ktoras z Was kupuje lub spotkala sie juz z wozkiem TAKO JUMPER X?

ja już pisałam - jak decydujesz się na TAKO obejrzyj zwrotniejszego WARRIORA - albo pojawiły się udoskonalone wersje - Camaro i Cruzo - ja mam juz w sklepie zamówione do oglądania i myślę , że na któregoś na 100% się decyduję :)

ja od poczatku byłam zdecydowana na tt i juz jestem zaopatzoa w te butelki. A z aventa mimo ze dostalam juz 2 darmowe to jednak pojda do babc zeby nie trzeba było wozić ze sobą ;p;p mi sie z wyglądu bardziej podobaja wlasnie tt. tym bardziej ze teraz ta nowa wersja z aventa to wersja jakas gold i butelki wygladaja jakby juz zrzulkle byly :/

niestety zwykły termosik do nich nie pasuje, trzeba zaopatrzyć się w termoopakowania tt. To chyba jedyny minus, ale dla mnie w sumie bez znaczenia bo i tak i tak to bede musiała jakis kupic. w tym przypadku chociaz tu nie bede miała dylematu. A cena nie jest jakaś tragiczna.

reklama
Ja napewno kupię Tako, jeszcze nie wiem jaki model...Jumper X jest mniejszy za to ma szerzej rozstawione obrotowe koła, Warrior wiekszy ale koła blisko siebie....nie wiem, w grudniu pojade pooglądać na żywo i sie zdecyduje...:-)

Do góry