reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
dziewczyny, wiec jakie butelki polecacie.. bo ja tak czytam, czytam i sama już nie wiem- tt czy avent? chciałabym w poniedziałek kupic kilka rzeczy i im blizej tym mam wiekszy mętlik w głowie..

ja miałam kupić avent ale po czytaniu różnych opini zdecydowałam się na tt antykolkowe z allegro . Osobiście nie widziałam nawet na żywo tt ,a wszystkie koleżanki mają avent . ale postanowiłam zaufać doświadczonym mamą z BB :p myśl że avent jest bardziej dostępny w aptekach itp dlatego więcej osób go ma .

Ostatnia edycja:
ja zamawiałam w sklepie internetowym "Krówka melania", bo tam kupowałam więcej rzeczy, a na przykład podgrzewacz do butelek TT był najtaniej, i za przesyłkę raz płaciłam

Eh zazdroszcze wam tych pokoików i wózków, ale na szczęście nam udało się sprzedąć starą kanapę (kupiliśmy już nową) i stolik na miejscu którego będzie stało łóżeczko. A z wózkiem czekam do końca grudnia żeby gwarancja była w miarę najdłużej i wolałabym kupić przed podwyżką cen:)

delfin - tt są chyba w tesco :) i w zasadzie w większości sklepów dla dzieci :) ja jakbym miała polecić z tych dwóch to chyba właśnie tt - avent chyba trochę przereklamowany - znaczy też dobre, ale zdecydowanie droższe - a po co przepłacać :)

ligotka - masz ten śpiowrek z owczej wełny? dobry? ciepły? myslisz że nie uczula i warto kupić ?

tab piękną pościel znalazłaś, mi się bardzo podoba i jestem pod wrażeniem, bo trudno znaleźć coś tak stonowanego i eleganckiego wśród tych popularnych misiów, żyraf, słoni, hipciów :-p

Ja w końcu zamówiłam łóżko 4 w 1, materac i pościel:

Graco 1.jpgGraco 2.jpg
Graco 3.jpg

SoHo Design 1.jpgSoHo Design 2.jpgSoHo Design 3.jpg
pencil.png

reklama
ja też się zastanawiam nad tym zestawem butelek z tt, ale czy myślicie że do tego warto jeszcze dokupić choć jedną butelkę antykolkową?

Do góry