reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

z pewnoscia bym juz ten temat ale wracam do laktatorow, jaki kupujecie? ja mialam kupic ameda baby ale sie wlasnie dowiedzialam ze ubezpieczenie pokrywa mi Medela In style, czy ma moze ktos?

ja myślałam o ręcznym z TT ,bo butelki zamówiłam z tej firmy . Ale po urodzeniu podejmę dopiero decyzje bo nie wiem czy będzie potrzebny

reklama
Dokladnie ja mam tak samo, wybralam juz jaki chce i ewentualnie go zamowie.... Ale tez wybralam tt - bo takie mam butelki no i chyba wolalabym automat, ostatnio bratowa mi mowila ze najpierw kupila taki tani reczny ale co sie namachali przy nim i kupili taki automat i chwalila sobie

Ja wiem ze bede potrzebowac, jedynie nie jak bym mleka nie miala ale laktaror tez moze wzbudzic laktacje. Do pracy wracam bardzo szybko takze zapasy bede robic od razu. Z corka mialam avent manualny i tragedja takze teraz wiem ze napewno bedzie elketryczny. Nastawilam sie na inny ale jak ubezpieczenie pokrywa medela to wezme ten wkoncu bedzie za darmo. Butelek jeszcze nie mam ale kupie zestaw bron free szklanych. Jakies przychodza z laktatorem ale raczej nie bede ich uzywac teraz nastwaiam sie na szklane jzu nei ufam plastikowym chodz nie wiem co na nich pisza

polecam termometr TERMOMETR DO CZOŁA UCHA TECH-MED TM-52Z WA-WA (1380803217) - Aukcje internetowe Allegro
mam,wypróbowany i wszystko ok:)
fajne jest to że można zmierzyć nim temperaturę np.mleka w butelce:p

Ewuśka a powiedz jak ci sie sprawdza ten termometr? Pokazuje dobrą temperaturę na czole? Pytam się bo parę dni temu też zakupilam taki termometr tej firmy tech med tylko troszkę inny model i nie wiem czy działa prawidlowo czy jest zepsuty...On też pokazuje temperaturę otoczenia i płynu i te pomiary są ok bo sprawdzałam jeszcze innym termometrem ale na czole pokazuje maksymalnie 36 st. i nie wiem czy jest zepsuty czy temperatura czoła po prostu jest niższa??

Dziewczyny a czy wy macie jakieś doświadczenia z tymi termometrami które mierzą bezdotykowo temperaturę na czole? Czy wyniki są normalne tzn 36,6 czy jakiś inny zakres, bo może ja jakaś niezorientowana i na czole jest inny zakres temperatury...

reklama
Delfin ONA ja to jakos nie mam przekonania do pieluszek wielorazowych ale to pewnie przez wlasne lenistwo. Te co pokazujesz maja sliczne kolory i pod tym wzgledem Pampers przegrywa.

Ja wczoraj kupilam 2 paczki Pampers New Baby 1 i chusteczki tez Pampers. Mam tez paczke Huggies-dostalam za darmo w sklepie wiec bede porownywac.

Dokupilam sobie jeszcze butelki closer to nature ® Anti colic plus 260ml bottles x2 | Tommee Tippee
mam juz jedna z Aventu i tez bede probowac ktora bardziej podejdzie. Juz mi zaczyna miejsca brakowac zeby to wszystko upychac :-)

Do góry