reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
cristal- hahahahahaha nie no padłam - dziś miałam zadac to samo pytanie- czy myslałyście juz o fotelikach 9-18 czy 9-36kg?

nawet pisałam posta ale w między czasie wygasła mi sesja i odruchowo zamknęłam okienko a ponownie pisać mi się nie chciało.

Olek miał maxi cosi priori, więc myślałam że naturalna koleją rzeczy Miki wskoczy w priori a Olek dostanie nówkę maxi cosi rodi...

ale

spodobał nam się cybex isis - fix 9-36kg ( z isofixem)- cena jeszcze do ogarnięcia

Myślimy więc by go kupić dla Olka cybex free-fix ( z isofixem)

a maxicosi sprzedać

Mamolka, jak będziecie sprzedawać Maxi Cosi, to daj znać najpierw na forum :) My mamy teraz Maxi Cosi i siedzący też chcemy tej firmy. Jeszcze nie wiem tylko jaki model, bo planowaliśmy zakup najwcześniej na jesieni...

Ojej, ale szybkie jesteście z tymi fotelikami. Ja o tym jeszcze zupełnie nie myślałam. Idulinek ma dopiero 7 kilo, więc do 9 sporo brakuje.

Ja myślę, że mój może mieć już przeszło 8kg, ale póki co nosidełko jest dla mnie wygodniejsze do przenoszenia małego, bo robię to jedną ręką, druga wolna, żeby złapać zakupy czy starszaka. Wielkimi krokami zbliża się wizja większego fotelika, ale nie ukrywam, ze chciałabym to odsunąć w czasie jak tylko się da.

W związku z tym, że Zuzia uwielbia książeczki, co mnie jednak dziwi, że takie małe dziecko ma wielką radość z ich oglądania i przekładania stron chciałam Wam pokazać cudne książeczki, można je dostać w smyku,
wklejam kilka zdjęć, pewnie łatwiej byłoby znaleźć link w internecie, ale tam pewnie nie byłoby widać jakie są cudne:-)

choć zdjęcia wyszły mi kiepskiej jakości i nie oddają ich uroku...

Zdjęcie342.jpgZdjęcie337.jpgZdjęcie341.jpgZdjęcie338.jpgZdjęcie343.jpgZdjęcie340.jpgZdjęcie339.jpgZdjęcie349.jpgZdjęcie350.jpgZdjęcie347.jpg
pencil.png

reklama
ka zakup fotelika planuje na jesien jak znow zacznie sie cieplejsze ubieranie, na dzien dzisiejszy Wojtus wyrasta z nosidela ale jak jest cienko ubrany to jest ok

Do góry