cristalrose
Fanka BB :)
Tunia - hehe, on siedział sam, nie podpierałam go, opierał się o blat:-) Generalnie od dłuższego czasu je na siedząco na moich kolanach, w ogóle często siedzi na kolanach i lubi to. Już na leżaczku mu się nie podoba i tylko mleko zje w ten sposób i to też nie zawsze Nie zamierzam go jeszcze karmić na krzesełku, bo to jednak za wcześnie, zresztą na kolanach bezpieczniej, a dzisiaj chciałam go przymierzyć tylko, myślałam, że się ześlizgnie, a tu niespodzianka :-) Krzesełko jest bardzo fajne i mnie odpowiada ze względu na małe mieszkanie właśnie. Nie chcę gromadzić więcej sprzętów niż to konieczne, potem nie będę miała gdzie tego przechować, więc to dla mnie idealne rozwiązanie, bo rośnie z dzieckiem
A co do naczyń to ja zazwyczaj podgrzewam i podaję w kubeczku, bo nie mam miseczki, jakoś jeszcze nie trafiłam na taką co by mi się spodobała, a ze słoiczka, jak już jest końcówka;-)
A co do naczyń to ja zazwyczaj podgrzewam i podaję w kubeczku, bo nie mam miseczki, jakoś jeszcze nie trafiłam na taką co by mi się spodobała, a ze słoiczka, jak już jest końcówka;-)