reklama
ja ide po swiatach do szkoly rodzenia bo sie wybieram i wybrac niemoge
To się kobieto pośpiesz...
Niewiele czasu nam zostało, a ja widzę jak inne dziwczyny w grupie już zdychają na zajęciach (wiekszosc jest w bardziej zaawansowanej ciazy niz ja!).
Jezeli o mnie chodzi - zapisalam sie w styczniu i dlatego załapałam sie na marcowe zajecia. I cale szczescie, bo nie wiem czy za miesiac jeszcze sie bede ruszac
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
kangurka slonce ja mieszkam w nie duzej miejscowosci, a szkoly rodzenia mam trzy do wyboru przy czym jedna przy szpitalu, a i problemu nie ma z kolejka na zajecia kiedy chcesz idziesz sie zapisujesz nie czekasz.Bylam nawet u poloznej ostatnio i nikogo nie bylo a i ona sama mowila ze bez problemu, no i one sie znaja bo jest tylko jeden szpital
Dziewczyny, napiszcie mi proszę, zwłaszcza te co już rodziły jaki rozmiar stanika kupić chodzi mi o miseczki ja teraz mam między B a C i co kupić rozmiar C czy w ostatnim miesiącu dużo się nam biust powiększy czy raczej to co miało urosnąć to urosło??;-)
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Przyłączam się do pytania Podpowiedzcie doświadczone mamusieDziewczyny, napiszcie mi proszę, zwłaszcza te co już rodziły jaki rozmiar stanika kupić chodzi mi o miseczki ja teraz mam między B a C i co kupić rozmiar C czy w ostatnim miesiącu dużo się nam biust powiększy czy raczej to co miało urosnąć to urosło??;-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
oooo no wlasnie w jakim rozmiarze staniczek do karmienia
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hmmm teraz nam urosly piersi tak to prawda ale np u mnie swoja obietosc jeszcze powiekszyly po porodzie i dopiero wtedy jak zaczelam karmic piersia to sie zrobily balony .....no i wtedy tez pokazaly sie rozstepy wlasnie.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja kupiłam sobie 2 staniczki 80B, bo na to wskazywały tabelki z wymiarami biustu i pod biustem. Teraz żałuję, że nie wzięłam C, bo trochę są za małe. Wydaje mi się, że lepiej kupić ciut za duży niż za mały.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Hmmm teraz nam urosly piersi tak to prawda ale np u mnie swoja obietosc jeszcze powiekszyly po porodzie i dopiero wtedy jak zaczelam karmic piersia to sie zrobily balony .....no i wtedy tez pokazaly sie rozstepy wlasnie.
w 100% zgadzam się z Iwonką
Owszem podczas ciąży piersi rosną ale masakra jest przy nawale pokarmu!!!!!
Mi dokladnie tak samo bardzo urosły jak dostalam poarmy i niestety tez pokazaluy sie rozstepy bo skora nie wytrzymala
Wiec chyba miec nieco wiekszy niż wasze piersi obecnie....
Owszem podczas ciąży piersi rosną ale masakra jest przy nawale pokarmu!!!!!
Mi dokladnie tak samo bardzo urosły jak dostalam poarmy i niestety tez pokazaluy sie rozstepy bo skora nie wytrzymala
Wiec chyba miec nieco wiekszy niż wasze piersi obecnie....
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
JESZCZE WIEKSZA TO WOGOLE MOZLIWE !!!!
o rany......
o rany......