reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko co zwiazane z porodem jest tutaj :-)

reklama
ja ide po swiatach do szkoly rodzenia bo sie wybieram i wybrac niemoge

To się kobieto pośpiesz...
Niewiele czasu nam zostało, a ja widzę jak inne dziwczyny w grupie już zdychają na zajęciach (wiekszosc jest w bardziej zaawansowanej ciazy niz ja!).
Jezeli o mnie chodzi - zapisalam sie w styczniu i dlatego załapałam sie na marcowe zajecia. I cale szczescie, bo nie wiem czy za miesiac jeszcze sie bede ruszac :baffled:

kangurka slonce ja mieszkam w nie duzej miejscowosci, a szkoly rodzenia mam trzy do wyboru przy czym jedna przy szpitalu, a i problemu nie ma z kolejka na zajecia kiedy chcesz idziesz sie zapisujesz nie czekasz.Bylam nawet u poloznej ostatnio i nikogo nie bylo a i ona sama mowila ze bez problemu, no i one sie znaja bo jest tylko jeden szpital

Dziewczyny, napiszcie mi proszę, zwłaszcza te co już rodziły jaki rozmiar stanika kupić chodzi mi o miseczki ja teraz mam między B a C i co kupić rozmiar C czy w ostatnim miesiącu dużo się nam biust powiększy:confused: czy raczej to co miało urosnąć to urosło??;-)

Dziewczyny, napiszcie mi proszę, zwłaszcza te co już rodziły jaki rozmiar stanika kupić chodzi mi o miseczki ja teraz mam między B a C i co kupić rozmiar C czy w ostatnim miesiącu dużo się nam biust powiększy:confused: czy raczej to co miało urosnąć to urosło??;-)
Przyłączam się do pytania :tak::tak::tak: Podpowiedzcie doświadczone mamusie

Hmmm teraz nam urosly piersi tak to prawda ale np u mnie swoja obietosc jeszcze powiekszyly po porodzie i dopiero wtedy jak zaczelam karmic piersia to sie zrobily balony .....no i wtedy tez pokazaly sie rozstepy wlasnie.

Ja kupiłam sobie 2 staniczki 80B, bo na to wskazywały tabelki z wymiarami biustu i pod biustem. Teraz żałuję, że nie wzięłam C, bo trochę są za małe. Wydaje mi się, że lepiej kupić ciut za duży niż za mały.

Hmmm teraz nam urosly piersi tak to prawda ale np u mnie swoja obietosc jeszcze powiekszyly po porodzie i dopiero wtedy jak zaczelam karmic piersia to sie zrobily balony .....no i wtedy tez pokazaly sie rozstepy wlasnie.

w 100% zgadzam się z Iwonką
Owszem podczas ciąży piersi rosną ale masakra jest przy nawale pokarmu!!!!!
Mi dokladnie tak samo bardzo urosły jak dostalam poarmy i niestety tez pokazaluy sie rozstepy bo skora nie wytrzymala:no:
Wiec chyba miec nieco wiekszy niż wasze piersi obecnie....

reklama
Do góry