reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka planowo 3 maja, ale od miesiąca szyjka mi się skraca i rozwarcie wewnętrzne się robi i mam nakaz leżenia, w tamten wtorek szyjka miała już tylko 8 mm więc w każdej chwili mogę polecieć na porodówke, dzisiaj 35t4d :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora, do Krynicy jedziemy. Zarezerwowaliśmy apartament, w którym już kiedyś byliśmy. Jeden pokój z aneksem właśnie.

Nuśka, jej trzeba tu częściej wpadać, bo porodowe emocje wracają.

Po aktualizacji moja apka nie pokazuje powiadomień, dlatego zapominam zaglądać jak już złapię chwilkę :-(

Nie znikajmy stąd. Lubię to forum i Was :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też nie pokazuje powiadomień.

Nuska to już moment i będzie malutka! Moja kumpela rodzi w czerwcu, też córka będzie. Tylko ja ze wszystkich znajomych mam syna :)
c26848968f298a015b9dfcf1253f4be6.jpg
76f824179dbfe49fcae90a0cc476c96e.jpg
16ca126c7a70c09c210d45431ea8fc0c.jpg
7610aee9680edd2221fce07c23593ef5.jpg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ignaś chłop jak dąb [emoji6]
U nas przy Radku też wkoło same baby były :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No, ja nie widzę żeby był duży a na placu zabaw dzisiaj większość ludzi mówiła, że jak na 20 miesięcy to bardzo wysoki

No, ja nie widzę żeby był duży a na placu zabaw dzisiaj większość ludzi mówiła, że jak na 20 miesięcy to bardzo wysoki

Wikusia też chyba wysoka będzie bo kazdy mówi jaka duza. Ciotka to nawet że wygląda na roczek, ale ona dawno dzidziusia nie widziała to co ram może wiedzieć. Fakt faktem niektóre dzieci na roczek noszą taki rozmiar.

Ksenia co Wy z Magdą macie za spacerówki? Lekkie sa? Wygodne? Szukam czegoś do samolotu i tak Wasze zdjęcia oglądałam i mi w oko wpadły.

Wiki nie wiem jaki masz budżet ale bardzo polecam baby jogger city tour. Lecieliśmy już dwa razy z nim samolotem. Jest mega, lekki, super się składa, masz torbę do niego na podróż więc nic się nie porysuje. Ja jestem bardzo z niego zadowolona. Jedyny minus to cena ale zapłaciłabym drugi raz bo na prawdę super się sprawdza. :)

Wiki graco mirage, 7 kilo zwrotną lekka i składa się jedna Ręką. Wózek w niej zakupy z biedronki, czasem naprawdę duże i działa xD

Chyba 200 zł kosztuje...

reklama
Wiki nie wiem jaki masz budżet ale bardzo polecam baby jogger city tour. Lecieliśmy już dwa razy z nim samolotem. Jest mega, lekki, super się składa, masz torbę do niego na podróż więc nic się nie porysuje. Ja jestem bardzo z niego zadowolona. Jedyny minus to cena ale zapłaciłabym drugi raz bo na prawdę super się sprawdza. :)
Rysy to najmniejszy problem ja się boję że oni tak rzucają że nie będzie w całości. dlatego szukam czegoś co nie będzie szkoda. Ale żeby było bez obciachu :p :)

Do góry