reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Widzisz, ona stabilniej chodzi niz Ada. Ada sie sklada pod wplywem grawitacji ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj Amelka czasem to się tak chwieje że się śmieje że chodzi jak pijany zając. Ona by chciała szybciej niż jej nóżki nadążają [emoji6]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejka gratulacje!
W końcu i Ty się wysypiasz:)

Violu ja to samo słyszałam, a Magda zaczela wstawać sama mając 9 miesięcy. Odważnie i sama zaczęła chodzić na roczek.
Moja tak spi czujnie. Najgorze jest jak zasypia,musi być cisza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas z usypianiem wieczorem nie ma zwykle problemu, gra cicho telewizor, jest małe światło a ona sobie leży i zasypia. I przez pierwszą godzinę czy dwie możesz robić wszystko (ostatnio ubijalam śmietanę [emoji23]) a ona się nie obudzi. A potem jest gorzej, w nocy to wiadomo cisza ale jak Filip się przebudzi i krzyczy do nas to ona już się kręci.
Filipowi wystarczyło dać smoka i od razu zasypiał dalej, a ona chce ale ma problem z zaśnięciem.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jest jakiś syrop na kaszel ktory mozna brac podczas kp?
Niestety po pobycie w szpitalu zostało mi okropne przeziębienie no i od wczoraj kaszel, dzis mamy impreze u Z w pracy i chociaz na chwilę musze się pokazac ale z takim kaszlem to az wstyd...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hederasal może. Jest napisane, że w ciąży i przy kp można po konsultacji z lekarzem
To wykrztuśny jest

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Violu u nas jest to samo ze spaniem Filipa z rana chce mi sie siku i nie pojde bo go obudze i juz nie zasnie [emoji14] pierwsze wlasnie 3-4 godzinu snu to mozna inpreze robic a pozniej juz wiercenie i cudowanie:p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u nas znowu pierwsze 2-3 godziny to na palcach trzeba chodzic a później jak juz padnie to nic ją nie ruszy. Ale ostatnie dwa tygodnie to wstaje mi po 7-8 razy w nocy . Dziąsła ma i na górze i na dole rozpulchnione. Już wszystko próbowałam na te zęby ale dalej masakra jest. Chyba trzeba to po prostu przetrwac :)

Do góry