reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki prześliczna hrabianka Franek tez wisiał na cycku i zmiany pieluch były co chwilę Co i rusz mial podrażnienia pomimo smarowania pupy Czasem plalal w trakcie robienia siku Badania moczu miał robione bo myślałam myślałam zapalenie ma i go boli A on po prostu nie lubi mokro mieć
Co do karmienia to rób jak czujesz :)
Ja miałam schiz w drugą stronę Maz i moja mama i tesciowa mnie wkurzali bo sugerowali ze skoro on tak często chce ssac to się nie najada
Mąż chcial mleko modyfikowane kupić to mu powiedziałam ze jak spróbuję to dokarmic to ja wracam do pracy A on zostaje w domu i karmi butelką I spasowal :p

reklama
Ja tez cały dzien zaglądam z nadzieją na jakieś dobre wieści od Ani .

Wiki ale śliczota :) Ada też tak wisiała na cycu,że do łazienki na spokojnie wyjść nie mogłam. Prysznic to brałam jakbym w jakichś zawodach na czas udział brała :D Tak naprawdę dopiero jak 3 miesiące skończyła to to sie wszystko unormowało. Teraz to juz moge powiedzieć,że to fajna przygoda jest :)

Marysia oby to nie było to .

India Ada odważna dziewczyna :*

A Ada dziś sama usiadła pierwszy raz :) Normalnie duma mnie rozpiera :D

Wiem dziewczyny że Wy chcecie dobrze. Dziękuję :) Ale możecie mi wierzyć mam syf w domku, dziś ranny prysznic wzięłam o 16 bo ja nic innego nie robię jak wisze na cycku. W między czasie pranie wstawię, obiadu często nie ma. Nie wiem może ma to związek z tym ulewaniem ciągłym. Jak w szpitalu tak płakała to do cycka ale też dawali jej glukozę a ja nie mam zamiaru jej słodzić od małego. Pewnie się powtarzam i gdzieś już wcześniej o tym pisałam, to nie z mojego wygodnictwa. W nocy tez nie idzie jej zmusić, pociągnie raz i śpi.
Wiki teraz doczytalam glukoze o matko niech sami sobie to pija
U mnie w szpitalu mowili lekarze ze to powinno byc juz zabronione
U mnie tylko KP nic innego czasem w skrajnych wypadkach mm a tak to bardzo pomagaly same przylatywaly serio

Ostatnia edycja:
Ja pamiętam jak mi Magde dokarmili,bez mojej zgody. Ulało jej się po tym poznałam, ale nie pamietam czy zwrocilam im uwagę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w szpitalu nie dokarmiaja i w ogóle nie przeprowadza się żadnych zabiegów bez mamy. Na wszystko proszą zgodę i dziecko czy po cc czy po SN jest od razu przy mamie. Ja sama poprosiłam o mm bo po prostu nie chciałam widzieć jak syn jest głodny, nie miałam na początku mleka i nie widzę nic złego w takiej metodzie. :) teraz jest straszne ciśnienie w internetach na karmienie piersią i po prostu łaski dostają białej gorączki na wieść o mm jakby to conajmniej był narkotyk. Polecam Wam do przeczytania artykuły z bloga superstyler o tytule bęcki w necie. Cała prawda o matkach w internecie. Calutka! O tym cudowaniu, że jezusmaria kaszka! Jak możesz! Chrystepanie owoc nie z ekologicznych certyfikowanych źródeł! Jaciesune zła matko ty nie rodzilas! Miałaś cc! Kurvva ludzie nie dajmy się zwariować. Tak samo jest ze szczepieniami. Ja nie szczepię, ale nie lubię naskakiwania na kogoś kto szczepi, nie lubię jak się na forach doszukuje nopow we wszystkim. Walczymy o prawo wyboru to dlaczego myślimy tylko o nie szczepieniu? Od odrobiny cukru w kaszce czy (omg ) biszkopcie jeszcze nikomu się nic nie stało. Bez spiny kobiety. :) no to wygadalam co mnie wkurza [emoji14]

Ania pewnie nawet nie myśli o pisaniu do nas jak jest w szpitalu. Na pewno ich zostawili i robią badania. Trzymam kciuki za Was!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry