reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora, haha, musi sie oswoic z towarzystwem syna ;-) sam na sam dobrze mu zrobi

Pata, trzymam kciuki, objawy jak sama zauwazylas czesto sa mylne, dlatego najlepiej poczekac albo robic testy z samego rana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pata oby nie przyszedł.

Dora mój był sam z Mala ostatnio pół godziny jak byłam u kosmetyczki. Miał ułatwione zadanie bo zrobiłam tak że w środku spaceru wypadło czyli dzidziul nasz spał. Ale sam z nią nigdy wcześniej nie był.

I możecie myśleć że mi się nie chce karmić cycem czy coś, ale ja serio mam głupie cycki. Wczoraj udało się ją przełożyc do łóżeczka bo spała na mnie, wszystko super od 23 do 3.30 no niby 1,5 h wcześniej niż zawsze, ale ok. Jak się obudziłam jak zwykle ja w mleku łóżko też, przyszło do karmienia i słabo bardzo do 6 wisiała, jakoś usnęła na godzinę i się obudziła no i wtedy to już tragedia. Wczoraj też do południa aż jej z buziaka kapało jak jadła, po 16 znów cyrki. Nie wiem ile jeszcze tak pociągniemy, marzyło mi się pokarmic trochę no ale co zrobić.

W ogóle wydaje mi się że strasznie mało śpi to moje dziecko. Takie drzemki po 10-15 min, dłużej to na spacerach tylko albo raz kiedyś.

Pata oby nie przyszedł.

Dora mój był sam z Mala ostatnio pół godziny jak byłam u kosmetyczki. Miał ułatwione zadanie bo zrobiłam tak że w środku spaceru wypadło czyli dzidziul nasz spał. Ale sam z nią nigdy wcześniej nie był.

I możecie myśleć że mi się nie chce karmić cycem czy coś, ale ja serio mam głupie cycki. Wczoraj udało się ją przełożyc do łóżeczka bo spała na mnie, wszystko super od 23 do 3.30 no niby 1,5 h wcześniej niż zawsze, ale ok. Jak się obudziłam jak zwykle ja w mleku łóżko też, przyszło do karmienia i słabo bardzo do 6 wisiała, jakoś usnęła na godzinę i się obudziła no i wtedy to już tragedia. Wczoraj też do południa aż jej z buziaka kapało jak jadła, po 16 znów cyrki. Nie wiem ile jeszcze tak pociągniemy, marzyło mi się pokarmic trochę no ale co zrobić.

W ogóle wydaje mi się że strasznie mało śpi to moje dziecko. Takie drzemki po 10-15 min, dłużej to na spacerach tylko albo raz kiedyś.
Wiki nie masz glupich cycek bo chyba kazda tak miala
Ja na poczatku tylko z pielucha pod bluzka chodziłam czesto gesto sie mokra cala budzilam ..
A mala nie jadla tyle tylko sobie dydala i chciała byc przy Tobie daj sobie trochę czasu
Mleko masz.
Potrzeba ssania i bliskosci.
Ona jest malutka.
Karm na żądanie
To minie zobaczysz.
Moj ma 9,5 miesiaca a czasem ma taki odpal w nocy ze jak mu zabiore cyca to awantura mino ze glodny nie jest ;)

Pata oby nie przyszedł.

To mój Franek też takie krótkie drzemka ma A teraz jeszcze czas czuwania mu się wydluzyl Potrafi nie spać 2-3 godziny i drzemka krótka i znów 2-3 godziny nie śpi

reklama
Do góry