reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki no co Ty :p Huśtawkę kupiliśmy jak miala misiąc :) Wiele razy ją pokazywałam , widocznie przeoczyłaś :)
Właśnie Ola pokaż synka bo ja też nic o nim nie wiem :p

Nie no nie róbmy z Kasi sadystki. Łukasza babcia gadała że samochód kupił na pewno kradziony bo za tanio... I dzięki Bogu że my tam nie mieszkamy bo oni tak w kółko o wszystkim gadają. Ale ja sobie tłumacze, że niektorzy starsi ludzie tak mają.... a Twój tata w jakim jest wieku? Starszy pan czy młody facet z ciężkim charakterem?

Nie no nie róbmy z Kasi sadystki. Łukasza babcia gadała że samochód kupił na pewno kradziony bo za tanio... I dzięki Bogu że my tam nie mieszkamy bo oni tak w kółko o wszystkim gadają. Ale ja sobie tłumacze, że niektorzy starsi ludzie tak mają.... a Twój tata w jakim jest wieku? Starszy pan czy młody facet z ciężkim charakterem?
Kochana 65..

Ja tez Oli synka nie widzialam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak czytam Kasi wpisy dot. sytucji z tata to odnosze wrazenie, ze on lubi podogryzac, wiedziec lepiej i pozloscic Kasie. Takie ja odnosze wrazenie. Niektorzy lubia i czeto wyprowadzaja innych z rownowagi. Osobiscie wspolczuje, bo sa osoby, z ktorymi sama bym nie dala rady psychicznie mieszkac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czeeesc Kochane,
Widze ze ktos dolaczyl :) i niektorzy sie mniej udzielaja, w tym ja :( duzo pracy na glowie :( i szukanie mieszkania,jakas masakra z tym, do tego samochod w naprawie,łaajj ..

Co do tematu forum u mnie bez rewelacji.. czekam na jutrzejsza @ i jak zawsze licze ze sie nie pojawi,,chociaz mam przeczucie ze na zlosc bedzie. Od dwoch dni ciagle chodze do lazienki bo mam wrazenie jakby @ juz sie pojawila,a tu nic, wydaje mi sie ze na koniec cyklu zazwyczaj mialam suche dni,a teraz jest zupelnie inaczej.Od 4dni ciagle bola mnie piersi i myslalam ze to tak jak zwykle przed @,ale od wczoraj wieczora tak mnie bola,ze ani spac na brzuchu i najlepiej bez stanika chodzic,nie moge sie nawet dotknąć bo tak bola. I od tygodnia moglabym pochlaniac wszystko co wyczuje i zobacze, najlepiej slone,kwasne i smarzone rzeczy. Spac jak najwiecej,w ogole sie nie wysypiam nawet po 8-9-10 h snu,moglabym ciagle spac. Zauwazylam ze wlosy szybciej mi sie przetluszczaja i nie wysypuje mnie na twarzy jak zawsze. O dziwo brzuch tez nie daje o sobie znac,zawsze 3-4 dni bolal przed @,a tu nic,dzis 28dc wiec planowo jutro powinien zaczac sie nowy,na co sie nie zapowiada ani ciut ciut. Moze za bardzo sie doszukuje jakichkolwiek znakow. Los pewnie jak na zlosc daje nadzieje,a w sobote pojawi sie @ :(( dzis zrobilam test o 12:00 ale negatywny wyszedl. Mozliwe ze to jeszcze za wcześnie na wiarygodny wynik,albo ze u mnie nie wyjdzie na domowym tescie tylko w labo?

Ja jak czytam Kasi wpisy dot. sytucji z tata to odnosze wrazenie, ze on lubi podogryzac, wiedziec lepiej i pozloscic Kasie. Takie ja odnosze wrazenie. Niektorzy lubia i czeto wyprowadzaja innych z rownowagi. Osobiscie wspolczuje, bo sa osoby, z ktorymi sama bym nie dala rady psychicznie mieszkac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety, mój tata ma ciężki charakter i świeckie myślenie.

Pata poczekaj do miesiączki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Idędo stomatolog i mój mąż zostaje z Frankiem Teraz się nim zajmuje od kilku minut i już się martwi Jak on godzinę z nim wytrzyma i Co będą robić ;0

reklama
Do góry