reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1505303819-aaaaaa.jpeg
1505303836-aaaaaa.jpeg
1505303855-aaaaaa.jpeg
1505303928-aaaaaa.jpeg

Trochę wspomnień ;)

Super zdjecia! Fajnie ze wypoczelaś i gratuluje pracy:)
Tymi to cała Ty[emoji5]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa gratulacje :)
Nam 3 ząb właśnie wychodzi i non stop coś w buzi.
Kochane pomóżcie bo juz mi brakuje pomysłów. Zaczęłyśmy dietę rozszerzać no i wodę chce podawać. Ale Ada ni jak nie wie jak to zrobic żeby się napić. Przez to że sam cyc, nie ma smoczka wcale no i z butli też nie piła nigdy. Kupiłam kubeczek doidy ,treningowy lovi ale nie umie się napić z tego. Nie wiem czy to kwestia czasu aż zalapie o co w tym chodzi czy kupić jeszcze coś innego ? :)

U nas swietnie sie sprawdza kubek niekapek z rossmana, mozesz rozszczelnic, zeby po przechyleniu jej kapnela woda, zeby zalapala, ze z tego leci

Doidy tez mamy, ale bie cwiczymy jeszcze. Moze na wiosne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Życiowa gratulacje :)
Nam 3 ząb właśnie wychodzi i non stop coś w buzi.
Kochane pomóżcie bo juz mi brakuje pomysłów. Zaczęłyśmy dietę rozszerzać no i wodę chce podawać. Ale Ada ni jak nie wie jak to zrobic żeby się napić. Przez to że sam cyc, nie ma smoczka wcale no i z butli też nie piła nigdy. Kupiłam kubeczek doidy ,treningowy lovi ale nie umie się napić z tego. Nie wiem czy to kwestia czasu aż zalapie o co w tym chodzi czy kupić jeszcze coś innego ? :)
Kasiu ja mimo rozszezania diety maly juz dawno je rozne rzeczy to on pije samo mleko praktycznie
Z butelki tylko kilka razy sie napil na początku potem przestal tolerowac i tyle juz sie glowilam razy i nie wezmie albo sie bawi i sie smieje albo nie chce buzi otworzyć wiec go nie mecze kupilam zwykły kubeczek z canpola taki z raczka i czasem mu cos dam to sie napije z niego , albo lyzeczka:-) a tak naprawde jemu samo mleko wystarcza.
Kupiłam kiedyś bidon z rurka napil sie kilka razy i tez go jakos to nie jaralo kubek 360 tez mam i tez lezy spróbuję za jakis czas moze wezmie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Może spróbuję z niekapkiem jeszcze a jak nie to faktycznie zrobię tak jak Ola :) A z czasem może załapie o co chodzi z tymi kubeczkami :) Marysia jak z łyżeczki jej daje to wypluwa.

Ada zaczyna dziś nowy semestr zajęć na basenie :) A ja od jutra zapisałam się na zumbę :)

Do góry