reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aa Kasia moj maly tez wszystko je ale czasem jak gdzies jedziemy czy idziemy i nic nie biore albo czasem mi sie nie chce robic to tez na samym mleku jest.:) :p
No chyba ze cos w sklepie kupie.

Kasia ja tez bede to blw stosować fajne to.
Maly zaczyna mi sie puszczac ..stoi gad i sie puszcza np stolu i stoi sam chwile...teraz to dopiero oczu do okola glowy będę musiala mieć

Ja Tosie karmilam rok i nigdy nie mialam problemów zeby gdzieś wyjść bo piła mleko z wszystkiego co jej dalam a pozniej jadła wszystko co jej dałam :) a z tym moim synusiem to jakas masakra jest. Wytrzymuje max 2 godziny bez jedzenia a czasami co pol godziny sie kładziemy. Z babcią zostanie max na pół godziny bo później juz wyje i ogólnie jest placzacym dzieckiem. Dlatego wszedzie go zabieram czy on tego chce czy nie :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry