reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny bo tak patrzę że na grupach już pojawiają się zapytania o kombinezony zimowe. Jaki preferujecie?? Jednoczęściowy z bucikami już czy bez stópek czy dwuczęściowy spodnie i kurtka??

Ja tak się skłaniam chyba ku dwuczesciowemu, bo nasze zimy nie są jakieś mega i zawsze można wykorzystać samą kurtkę tylko czy jak założy się i spodnie i kurtkę to nie będzie małej za grubo?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy po lekarzu. Podawać leki, jak nie przejdzie gorączka to jutro przyjechać. A jak przejdzie to na szczepienie w piątek..dodała ze na ZWZ się nawet chore dzieci szczepi. O 3 dniowce nie wspomniała

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, ja mam od siostry jednoczesciowy, chyba bez stopek

Radek mial kurtke i spodnie i bylo ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny bo tak patrzę że na grupach już pojawiają się zapytania o kombinezony zimowe. Jaki preferujecie?? Jednoczęściowy z bucikami już czy bez stópek czy dwuczęściowy spodnie i kurtka??

Ja tak się skłaniam chyba ku dwuczesciowemu, bo nasze zimy nie są jakieś mega i zawsze można wykorzystać samą kurtkę tylko czy jak założy się i spodnie i kurtkę to nie będzie małej za grubo?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie kusi jednoczęściowy ale mam juz kurtke

Ja mam jednoczęściowy ale wolałabym dwu więc się będę rozglądać :)

Kasiu ale nic jej nie jest? Może zęby a może to jednak ta 3 dniowka. Z dzieciakami to masakra z tymi goraczkami cholernymi.

Mój do żłobka nie idzie bo nie ma miejsc xD a prywatny jak ma miejsca to kasa taka że nie ma sensu.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jednoczęściowy ale wolałabym dwu więc się będę rozglądać :)

Kasiu ale nic jej nie jest? Może zęby a może to jednak ta 3 dniowka. Z dzieciakami to masakra z tymi goraczkami cholernymi.

Mój do żłobka nie idzie bo nie ma miejsc xD a prywatny jak ma miejsca to kasa taka że nie ma sensu.

Trochę kaszle, luźną kupa ...;/
Nie szczepie przez 2 tyg.

Może zęby jej idą. Kaszel katar przy zębach się podobno pojawia. Luźna kupa na pewno.

reklama
Do góry