reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki ja się pogubiłam. Jakie masz terminy? Możesz wypisać??

Przy meblach Magda też chodzi już ze 2 tygodnie dlatego zastanawiam się czy nie pożyczyć jej pchacza od brata.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak możesz pożyczyć to spróbuj. Kupować nie ma sensu. Przy meblach igi chodzi już sto lat. Za rękę chodzi jedna ładnie ale pchacz tylko jak ma kolejne koła :)

No z tym plakaniem to była jazda haha pamiętam jak mi było głupio xD

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ja teraz też mam ochotę płakać ale to nawet ciężko, bo kolezanka obok ma gości. Ale już Wam tu nie będę śmiecić.

KasiaMarysia 2.08 z usg, i 08.08 z okresu.

Wiktoria śmieć śmieć po to jesteśmy! Weź niech ci twój kupi ptasie mleczko jalies czy galaretki w cukrze czy coś innego :) kilka głupich babskich gazetek. Krzyżówki. Książka. Słuchawki w uszach i rellllax :) ja z Marysia to w sumie łącznie moze 4 miesiące NIE byłam w szpitalu a tak to ciągle na oddziale [emoji14] więc spokojnie. Pamiętaj to tylko część drogi, którą masz do przejścia a już jesteś prawie u celu :*

ooo ja też wyłam jak głupia hehe ;p a jak sie dowiedzialam ze bedzie cc to juz calkiem masakra.

Marysiu Filip ma pchacz bo dostal chodzi przy nim sobie fajnie i w ogole ale to taki pchacz wiesz niby prezent a on go podnosi jedna reka i nim rzuca taki badziewny ale chodzic z nim chodzi ma go juz prawie 2 miesiace i Ci powiem ze do tej pory nie zanosi sie na chodzenie. za raczki tez chodzi ladnie stoi sam , przy meblach to tez juz chodzi z 3 miesiace ale jest zbyt ostrozny zeby sie calkiem puscic i pojsc. wiadomo ze na poczatku jak zaczynal to wszystko nie bylo takie zgrabne i sprawne jak teraz ale tak kazdy mowi ze daje mu jeszcze ze 2 tygodnie i pojdzie sam a na moje oko to przed rokiem nie ma szans zeby poszedl ale kiedy zacznie wtedy zacznie niby mowia ze lepiej poki jeszcze sam nie chodzi haha ;p

wiecie co moja mama zawsze mowila ze ja przesadzam jak cos mowie o Fifciu ze jest charakterny nerwowy i niedobry ale od poniedzialku siedzimy z nim dzien w dzien od 9 rano do okolo 19 razem i mama mowi ze ona nie wie co to bedzie jak on chodzic zacznie mowi ze to taki nerwus tak wymusza ze tragedia i jeszcze ze ona miala nas troje ale zadne takie nie bylo haha ;p

dzisiaj lazil za mna godzine czasu przed zasnieciem i tak plakal ze az sie porzygal wiec zostawilam wszystko co mialam do roboty i dawaj z nim na lozko spac a on dalej plakal zaraz sie uspokoil powariowal troche i znowu plakal i znowu natlok sliny ma wiec wydaje mi sie ze znowu go zeby mecza . a booziu ja nie wiem jak to kazde tak mu beda wychodzic to sie wykoncze no.

Wiki maly uparciuchu wychodz noo sie pokazac ciotkom ![emoji3]

my chyba roczek zrobimy jednak w domu na dwie tury moja swietlica zajeta bo jakis osrodek w starym hotelu chca otworzyc i przez 2 tyg beda tam spac jacys ludzie i nie ma gdzie zrobic i tak nie bedzie tyle osob co mialo byc wiec moze nawet na jeden dzien sie wszystkich zaprosi i bedzie dobrze . ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Walne jej chyba, przyszła położna i mówi że to żart ze strony pani dr był. Że to ordynator rano decyduje i że podadzą mi w ciągu tych 2 tygodni trzy kroplówki z oksytocyna. A ja oczy z nerwów przeszklone i mi zioła jakieś dała na uspokojenie które też szyjkę rozpulchniaja.

reklama
Każdy przyjdzie urodzi tylko nie ja. Laska wczoraj przyszła w nocy urodziła i znowu sama jestem na sali. Ale podobno sąsiadka z męża rodzinnej wioski ma na dziś termin i ma się zgłosić. Ciekawe, pewnie też przyjdzie i urodzi a ja nic.
Burza była podobno pobudza dzieci ale....

Do góry