reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Rozowo bo jeszcze białe nie są wlozone :) dzisiaj dojdzie, a z kolorami w sklepach tak średnio dla dziewczyn, ma parę szarych, niebieskich, czerwony się zdarzy czy jakiś inny pojedynczy ciuszek ale fakt różowy i biały przeważają :)

KasiaMarysia torby są dwie i prawie gotowe, jeszcze kocyk lub rożek muszę dopakowac jak wypiore i jakieś pierdoły kosmetyczne dla mnie. Do środy myślę torby będą na tip top ;)

Ja sobie dopakowałam koszule pare godzin wczesniej, zanim wody mi odeszły - tak na wszelki wypadek. I z perspektywy czasu widzę,że wcale tak się nie musiałam spieszyć na IP. Bóli nie miałam ani nic, jakby Tobie się tak zdarzyło to na spokojnie weź prysznic:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

No i stało sie.... Bartek kichnał i wyszedł gil....
Pewnie dopiero sie rozkręci ale jakos tak kaszle, jakby mu splywal do gardła mimo ze jak na razie nos ma suchy.
Tak profilaktycznie jakby sie rozkrecilo bo kicha: oprocz wyciaganiem frida moge mu jakoś pomoc?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie do zadnego z porodow mimo bolesnych skurczy nie pospieszylam, ale nie powiem niepewnosc byla - jechac? Nie jechac?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anka, woda morska, odciagnie, nebulizacje z soli fizjoligicznej. My raz dostalismy jeszcze dla malej fenistil i krople stop grip albo grip stop

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak nie chodziłam do szkoły rodzenia to jakoś mi wolno szło, tak myślałam a dużo czasu a teraz nogi w tyłek wchodzą ale stoję i prasuje, nie ma zmiłuj. Chciałabym zrobić wszystko i z tydzień się pobyczyc.

A rozmiary są od 50 do 68, jakis pojedynczy na 74 się zaplątał w praniu, na 50 to dosłownie garstka, 56 też nie tak dużo. Najwięcej chyba mam 0-3 ale to one różnie wychodzą raczej ok 62 lub wyżej. Jeszcze całe pudło większych mam ale wypiore je w ostatnie dni lata, i tak szybko się nie przydadzą ale później nie ma gdzie suszyć.

Podobno niektóre kobiety właśnie idą się wykąpać a nawet w łóżku sobie poleza w domu i dopiero jak się rozkręci to jadą. Generalnie jest takie przepełnienie na porodówce że chyba pojadę z rozwarciem takim że nie będzie czasu na odsyłanie. Taki mam plan ale wydzie w praniu jak to będzie :)

reklama
Anka inhalacje...

India a no właśnie. Ja też tak mówiłam, a jak doszło co do czego to spanikowałam:)
Chociaż ja to w sobote albo w niedziele miałam sygnał ostrzegawczy, że spać nie mogłam ale skurcze były nie regularne. P wtedy nocował w domu i bardzo się bał pamiętam. Na szczęście rozchodziłam to.

Wiki a kiedy masz teraz wizyte?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry