reklama
dora032
Fanka BB :)
Współczuję sytuacji Teraz to chyba najważniejsze żeby rodzice czuli że mają wsparcie z twojej strony zwykła rozmowa dużo dajeJa też miałam ciemne kolory do tej pory w salonie wrzos i hiacynt. A sypialnia mak, to taka soczysta czerwień. Pięknie to wyglądało ale mnie już zmęczyło teraz mam potrzebę lekkości i jasności [emoji23]
O przemalowujemy całe mieszkanie, chłopcom pokój od początku więc zarobiona jestem.
Z moim Tatą nie najlepiej, kiedyś Wam pisałam, że wykryto u niego raka płuc. Niestety teraz ma przerzuty do mózgu. Załamał sie, moja mama tez. Żal mi ich strasznie i nie wiem jak mogę im pomoc. Także wiele sie dzieje i jakoś mi czasu brakuje na regularne pisanie. Za co przepraszam, ale często wpadam na wątek i staram sie byc na bieżąco [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Na mnie czerwony działa jak płachta na byka. Rozniosło by mnie w czerwonej sypialniJa w salonie mam smietankowa biel, wczesniej byla oliwka i zdecydowanie teraz jest lepiej :-)
W sypialni ja bym na czerwienie uwazala, aktywizuja mozg i trudniej jest zasnac, ale moze nie na kazdego to dziala ;-)
Ja juz lepiej, tylko te zatoki parszywe :-/
Ada dostaje kataru, wiec pewnie znowu ode mnie zlapala :-/
Zyciowa, kwota jak dla mnie tez ogromna, ale wierze, ze Wam sie uda zebrac :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja wszędzie mam antyczny marmur i szaro....No i ten mój granat pierwsza klasa w przyszłym pokoju Franka
dora032
My z Frankiem odhaczamy wizyty wcześniacze Póki co odpukać wszystko idzie dobrze Wczoraj okulista i neurolog.
Ma podejrzenie refluksu do obserwacji.
India dzięki za radę na klinie lepiej. Dostał probiotyk i chyba ma po nim coś nie halo z kupką, bo takie zielone troszkę się trafia...
Ma podejrzenie refluksu do obserwacji.
India dzięki za radę na klinie lepiej. Dostał probiotyk i chyba ma po nim coś nie halo z kupką, bo takie zielone troszkę się trafia...
India9
Dora, ja mierze temp elektr na czole i jak mam podejrzenie wysokiej goraczki to wkladam tradycyjny pod pache. Leki podaje jak przekroczy 38 stopni.
Niektorzy lekarze zalecaja podawanie przeciwgorączkowych przy tem powyzej 38,5. Mysle, ze to zalezy od dziecka, jesli nie reaguje drgawkami na temp ponizej 38 to chyba lepiej nie podawac, bo wtedy organizm sam walczy, ale ja bym tez patrzyla na samopoczucie malucha.
Niektorzy lekarze zalecaja podawanie przeciwgorączkowych przy tem powyzej 38,5. Mysle, ze to zalezy od dziecka, jesli nie reaguje drgawkami na temp ponizej 38 to chyba lepiej nie podawac, bo wtedy organizm sam walczy, ale ja bym tez patrzyla na samopoczucie malucha.
reklama
India9
Ja nie wiem jak z kupami, bo sama nieraz sie zastanawialam czy Ady sa zawsze ok, ale juz gdzies slyszalam, ze jak dziecko zaczyna brac np. Dicoflor to z poczatku kupy sa zielone, ale nie wiem czy to znaczy, ze trzeba zmienic preparat czy co