reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marta mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;*

India bidulka musisz leczyc ta tarczyce koniecznie.

Leeleeth wspolczuje wiem co to znaczy moj Filip ma dopiero 8 miesiecy a od 3 dni tylko wyje caly czas podejrzewam ze to na zeby bo jak jedynki na dole wychodzily to bylo podobnie ale teraz juz przesadza wszedzie mu zle kopie tymi nogami wscika sie o byle co zasnie i budzi sie co 5 minut.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Marta, oby na strachu sie tylko skonczylo.

Wiki, odpoczywaj :-)

Viola, jak Amelka? Lepiej troche czy za wczesnie na poprawe?

Ja bylam dzisiaj na badaniach krwi i niestety znowu mam nadczynnosc tarczycy :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze za wcześnie... Dopiero trzeci raz się inhalowałyśmy. A Amelce maseczka bardziej podoba się jako element do żucia niż do trzymania przy buzi i wdychania [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora Franek do schrupania [emoji16] i taki malutki się wydaje.

Aaa a Amelka dziś ważona i ma 8.5kg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Marta :-)

Lee, ja mam takiego szesciolatka. Awanturnik i placzek i caly czas sie modle, zeby z tego wyrosl. Lacze sie z Toba w bolu.

Dora - ale cuuuuuudowny :-) slicznosci ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1495176469-aaaaaa.jpeg

witamy sie z grubciem [emoji8]

Dora sliczny Franio takie kochane to grzeczne ;)

Violu to klocuszek z Amelki ;) ja ostatnio wlasnie mojej mamie pokazywalam dzieci Wasze tzn. Amelke,Adke,Igiego,Tymiego,Milenke na snapie jak wysylalyscie i mama mowi ze nasz niby najgrubszy sie urodzil a Wasze takie paczuchy fajne maja rogale i mowi do mnie Ty dawaj mu wiecej jesc niech on tez taki bedzie hehe [emoji14]

kurde India to nieciekawie. Marta wszystko bedzie dobrze. Dora jaki Franio malutki [emoji5]

1495183741-aaaaaa.jpeg

cześć ciocie i kuzynostwo wirtualne. dziś kończe 4 miesiące i jutro mam chrzest [emoji4]
z mlodym musimy jechac do ortopedy bo lekarka podejrzewa albo dysplazje biodra albo cos innego i musimy zrobic usg i ortopeda. idziemy prywatnie bo na nfz o kant dupy ich rozbic. 220 wyniesie nas usg plus wizyta..... u nasz taki ukrop ze maly biega w spodenkach a Misia jesr w bodach na krotki rekaw.
1495183931-aaaaaa.jpeg

takie zrobilam sobie pazurki.

bo Filip to taki nabity klocek jest ciezki bo wazy 10 kg ale takiej pulchnosci po nim nie widac tylko na raczkach i stopach najbardziej ;p

mala piekna ta Wasza Misia :)

u mnie dzisiaj fajna pogoda bo nie jest tak duszno jak wczoraj czasami mam wrazenie ze Filipa za grubo ubieram ale jak mu patrze karczek i plecki to nie ma spoconych i jest taki przyjemnie cieply wiec go przebieram co pol godziny a bo tu wyjdzie slonce a bo tu wiatr zawieje i zaraz ma zimne rece i stopy.
opalil sie wczoraj na buzi troszke bo bylismy dlugo na dworze.

reklama
Do góry