reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja jestem w szpitalu i do swiat na bank nie wyjde. Dlugo zeszlo przyjecie i na lekarza czekalam i ktg 40 minut iskurcze sie zapisaly i znow kroplowka Dopiero o 23 sie polozylam. Najpierw formalnosci i pobieranie krwi A jeszcze zanim do szpitala to do laboratoriu pojechalismy zrobic Hiv i hcv bo nie mialam. Zrobią mi badania żeby potwierdzic ta cholestaze i dostanę leki jakieś Poza tym przy tym pesarze biorę globulki i wydzielina mu się nie podoba więc jakieś płukanie pochwy mi zrobi czy sama mam sobie płukać no nie wiem okaże się Nic mnie nie swedzi nie piecze, zapach ok.
Mały rośnie ma 2500 ale niestety coś mu się w usg nie spodobało w główce. Nie chciał mi do końca powiedzieć o co chodzi bo nie jest pewien. Tylko ze trzeba obserwowac Po porodzie trzeba bedzie badania neurologiczne zrobic Staram sie być dobrej myśli Do tej pory wszystkie badania wychodziły dobrze. Najgorsze to było mężowi przekazać ta wiadomość poryczalam się jak diabli.

Dora [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji. Na pewno to tylko jakies jego podejrzenie które sie nie sprawdzi ale musi byc czujny a to najważniejsze ze tak jest!
Czyli dobre przeczucie miakas biorąc torbę, ale dobrze ze jestes pis dobra opieką. Malutki ładnie rosnie i przybiera, spory juz jest :-) szkoda ze święta w szpitalu ale obyscie jak najdłużej wytrzymali w dwupaku. :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora wszystko będzie dobrze. Mojej znajomej pół ciąży mówili że mały ma wadę nerki i po porodzie od razu operacja, a on się urodził zdrowy jak kon.

Kurwaaaaaaa jak mnie boli, skurcze mam co 3 minuty. I leżę pod ktg już 2 godziny bo mały słabo się rusza a on po prostu chyba spi.

Napisałem ta wiadomość między skurczami :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku Anka a jak rozwarcie Po odejściu wód to chyba 12 godz na to żeby urodzić czy jakoś tak. Kurczę Anka a oxy Ci dadzą ?
Ja chyba nie zasne jedna dziewczyna tak chrapie ze szok Jak stary drwal

Oj dziewczyny póki co wmawiam sobie ze będzie dobrze Normalnie to bym do innego lekarza na kolejne usg jeszcze poszła ale póki co to się nie zanosi

reklama
Do góry