reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Kaaasia myslalam ze to Anka wstawila
Ladniutkie
Ciekawe jak tam Bartek, jak naturalnie to pewnie na 12.04 się zalapie.
Ladniutkie
Ciekawe jak tam Bartek, jak naturalnie to pewnie na 12.04 się zalapie.
viola150
W oczekiwaniu na posta od Anki wstawię Wam zdjęcie Dostałam dziś zdjęcia z tej sesji noworodkowej co robiliśmy i teraz z nich muszę wybrać16 i one zostaną obrobione i wydrukowane przez fotografkę Jestem mega zadowolona z efektów Zobacz załącznik 802374
Śliczna daj więcej zdjęć
dora032
Ja jestem w szpitalu i do swiat na bank nie wyjde. Dlugo zeszlo przyjecie i na lekarza czekalam i ktg 40 minut iskurcze sie zapisaly i znow kroplowka Dopiero o 23 sie polozylam. Najpierw formalnosci i pobieranie krwi A jeszcze zanim do szpitala to do laboratoriu pojechalismy zrobic Hiv i hcv bo nie mialam. Zrobią mi badania żeby potwierdzic ta cholestaze i dostanę leki jakieś Poza tym przy tym pesarze biorę globulki i wydzielina mu się nie podoba więc jakieś płukanie pochwy mi zrobi czy sama mam sobie płukać no nie wiem okaże się Nic mnie nie swedzi nie piecze, zapach ok.
Mały rośnie ma 2500 ale niestety coś mu się w usg nie spodobało w główce. Nie chciał mi do końca powiedzieć o co chodzi bo nie jest pewien. Tylko ze trzeba obserwowac Po porodzie trzeba bedzie badania neurologiczne zrobic Staram sie być dobrej myśli Do tej pory wszystkie badania wychodziły dobrze. Najgorsze to było mężowi przekazać ta wiadomość poryczalam się jak diabli.
Mały rośnie ma 2500 ale niestety coś mu się w usg nie spodobało w główce. Nie chciał mi do końca powiedzieć o co chodzi bo nie jest pewien. Tylko ze trzeba obserwowac Po porodzie trzeba bedzie badania neurologiczne zrobic Staram sie być dobrej myśli Do tej pory wszystkie badania wychodziły dobrze. Najgorsze to było mężowi przekazać ta wiadomość poryczalam się jak diabli.
viola150
Dora [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji. Na pewno to tylko jakies jego podejrzenie które sie nie sprawdzi ale musi byc czujny a to najważniejsze ze tak jest!
Czyli dobre przeczucie miakas biorąc torbę, ale dobrze ze jestes pis dobra opieką. Malutki ładnie rosnie i przybiera, spory juz jest :-) szkoda ze święta w szpitalu ale obyscie jak najdłużej wytrzymali w dwupaku. :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji. Na pewno to tylko jakies jego podejrzenie które sie nie sprawdzi ale musi byc czujny a to najważniejsze ze tak jest!
Czyli dobre przeczucie miakas biorąc torbę, ale dobrze ze jestes pis dobra opieką. Malutki ładnie rosnie i przybiera, spory juz jest :-) szkoda ze święta w szpitalu ale obyscie jak najdłużej wytrzymali w dwupaku. :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Dora wszystko będzie dobrze. Mojej znajomej pół ciąży mówili że mały ma wadę nerki i po porodzie od razu operacja, a on się urodził zdrowy jak kon.
Kurwaaaaaaa jak mnie boli, skurcze mam co 3 minuty. I leżę pod ktg już 2 godziny bo mały słabo się rusza a on po prostu chyba spi.
Napisałem ta wiadomość między skurczami
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurwaaaaaaa jak mnie boli, skurcze mam co 3 minuty. I leżę pod ktg już 2 godziny bo mały słabo się rusza a on po prostu chyba spi.
Napisałem ta wiadomość między skurczami
dora032
Jejku Anka a jak rozwarcie Po odejściu wód to chyba 12 godz na to żeby urodzić czy jakoś tak. Kurczę Anka a oxy Ci dadzą ?
Ja chyba nie zasne jedna dziewczyna tak chrapie ze szok Jak stary drwal
Oj dziewczyny póki co wmawiam sobie ze będzie dobrze Normalnie to bym do innego lekarza na kolejne usg jeszcze poszła ale póki co to się nie zanosi
Ja chyba nie zasne jedna dziewczyna tak chrapie ze szok Jak stary drwal
Oj dziewczyny póki co wmawiam sobie ze będzie dobrze Normalnie to bym do innego lekarza na kolejne usg jeszcze poszła ale póki co to się nie zanosi
reklama
Anka_32
Jest Bartek! szczegóły później. Powiem tylko że było ciężko