reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej laski ;p

Ja to tego swojego dziecka nie mogę pochwalić bo wczoraj to był jakiś hardcor normalnie no tak się darł nie wiem czemu za chwile się śmiał spać wcale nie chciał nawet w nocy tak się wiercil ze jezusku.

Możecie coś polecić dla takiego maluszka na katar? Bo samo oczyszczanie solą fizjologiczna nie pomaga.

Ohoho jaka Magdziula duża[emoji14]

India biedna ta Adka trzeba pilnować żeby się nic nie stało.

Anka ja też chora i mój też i Filip póki co ma tylko katar ale to też dlatego ze u mnie sucho w domu jest mocno musze wietrzyc więcej .

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

Hejka Laski ;)
Ja tak na szybko teraz, bo na miasto za chwilę lecę, później zajrzę ;)
MałaMi chciałaś tabelkę, to wklejam ;)
Anka_32 podaj proszę swój termin i dokładny tydzień ciąży, to poprawię w tabelce ;)
Aha wyrzuciłam z tabelki dziewczyny, które się nie odzywają już długo
Ściskam was ;)
Zobacz załącznik 782951
MalaMi jesteś na prowadzeniu [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dziewczyny, wczoraj byłam na beta hCG i niestety jest na poziomie <1,20 <5 mlU/ml, co teoretycznie oznacza, że nie jestem w ciąży. Jednak mija już prawie tydzień, a ja wciąż nie mam @. Jest natomiast dużo mlecznego, kremowego śluzu. Tak jak pisałam wcześniej, wargi sromowe są sine, piersi urosły i bolą jak cholera, temperatura na poziomie 37st, wzmożony apetyt albo brak, wstręt do kawy i papierosów, ogólne zmęczenie i zawroty głowy, bóle jajnika, wrażliwość na zapachy, wahania nastroju. Czyli spektrum objawów wskazujących na stan błogosławiony. Raczej nie jestem osobą wrażliwą na sugestie i nie doszukuję się objawów na siłę. Mam nieodparte wrażenie, że "to" się stało, jednak test krwi oraz testy płytowe, które robiłam wcześniej napełniają mnie niepokojem. Wizytę u ginekologa mam dopiero w piątek, więc postanowiłam, że spróbuję się poradzić także tutaj, bo może akurat któraś z was miała lub zna podobny przypadek. Będę wdzięczna za wszelką pomoc :) Buziaki i miłego dnia!

Hejka,
Załatwiłam, co miałam załatwić na mieście i odpoczywam po powrocie do domku.
Dzisiaj idę na nieplanowaną wizytę do gina, bo od 2 dni Mały mniej się rusza, do tego często mam napięty brzuch i mocny ból w podbrzuszu (boli do tego stopnia, że nawet na bokach leżeć nie mogę, tylko na plecach a o wstawaniu nie wspomnę) i trzeba sprawdzić czy nic się tam złego nie dzieje.
Ewentualnie do szpitala na kilka dni na obserwację, ale to zobaczymy czy na wizycie coś wyjdzie.
Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze.
eishatt nie spotkałam się z sytuacją, żeby beta wyszła negatywna a mimo to była ciąża. Musisz poczekać na wizytę, bo nie ma innego sposobu żeby sprawdzić co się dzieję.

Nuska, to daj znac po wizycie, oby nic takiego sie nie dzialo :-*

Ej, wczesniej napisalam posta i zaginal w akcji :-/

Eishat, wydaje mi sie, ze wynik testu z krwi mozna uznac za wiarygodny. Moze cos wiecej lekarz wyjasni

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nuska to jest nas dwie Tez mam dziś wizytę ale ja tym razem planowana i mam mega stres Serducho mi wali aż się koszulka rusza. Byle do 18 Mam nadzieję że wejdę o czasie.
Czytam Was na bieżąco ale te mdłości bardzo mnie męczą i jeszcze przeziębienie i nie mam weny na pisanie.

reklama
No wiec dziewczyny u mnie karmienie: butla + to co odciagne laktatorem. Wypije ten femal tiker i bede odciagac ile bede mogla i dodawac do mm.

Za to juz dzis dwie piekne kupy byly. Malutka spokojna i ja psychicznie tez. Wiem ze moglam sie bardziej postarac, wtedy udaloby sie ale jak widzialam nerwy Amelki i.moje to ciezko bylo... mozecie myslec o mnie ze poszlam na łatwiznę.
Ale dziękuję wam za wszystkie rady ktorych mi udzielilyscie!

My sie właśnie werandujemy. Dziś drugi dzień.

KasisMarysia jedynie masc majerankowa. Nasivin jest dop po 3miesiącu. A Madzia super pyzolek - dobrze ja mamusia odzywia :-) a jak u Was z kupa??

Anka wspolczuje chorej córeczki. My nie dawno tez to przechodzilismy z Filipem.

Zyciowa brawo za organizację :-) jak moj wroci do pracy tez bede musiała mlodego zawozic do przedszkola. Ale z Amelka chyba moja mama bedzie zostawac bo my na 8 i zima to nie wiem jakby to bylo.

India moj lezaczek jest od 3kg, Amelka tyle nawet nie wazy [emoji6] po za tym czytałam opinie właśnie ze takie maluchy nienaturalnie wygiete w nim sa wiec barazie nie bede próbować. W razie co wkladam w nosidelko samochodowe na chwilę

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Do góry