reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie podnoscie za nogi przy przewijaniu dziewczyny , uszkodzić im biodra. Pupę samą a nogi tylko do góry. Nadziejce chyba chodziło o rowerek :) to super metoda i u nas tez działa :)
Dzieci czasem się dra przy cycku bo im niewygodnie. Sam się nie obróci przecież :D ja wtedy daje go wyżej albo na bok albo z innej pozycji i spokój.

Życiowa no kurde ale masz lipe. Nadenerwujesz się jak...

Kasiu to nie musi być kolka . Tak jak Anka mówi może za gorąco może za zimno może nie lubi na pleckach a może taki egzemplarz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa współczuję akcji z piekarnikiem To wkurzające że jedno się remontuje a drugie się psuje.

KasiaMarysia kurcze nawet sobie nie zdawałam sprawy, ale faktycznie rok temu morfologię robiłam jak zaczynaliśmy starania. Faktycznie zrobię przy najbliższej okazji.
Biorę od piątku pregna plus Jem warzywa i owoce. Dobrze się dziś czuję. Poobserwuję się i będę sobie koło łóżka kładła te tabsy żeby o północy nie wstawać. Ten aplikator to normalnie za długi jest i wg instrukcji to głęboko trzeba to umieścić i najlepiej to jak jedną nogę do góry podniosę. A że w nocy w piżamach i nie chciało i się spodni zdejmować to na kucki próbowałam i potem wstałam szybko i ta noga do góry i zawirował świat. Muszę się nauczyć zwolnic tempo bo ja wszystko szybko chce zrobić. Sorki za takie opisy dokładne ;)

Dora z aplikatorow w ciąży lepiej zrezygnować i używać palca do aplikowania. dużo pij i jedz te owocki. a badania zrób koniecznie bo teraz to wiesz mały "pasożyt" będzie ci podkradal co najlepsze ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ale pogoda się popsuła wczoraj tak ladnie było a dziś zimno i mgła od rana.
Zapisałam się właśnie na warsztaty Mama Wie tym razem. Kurcze powiem szczerze,że spodobały mi się te warsztaty a u mnie w Krakowie to co chwilę coś organizują. Ciekawa jestem jak się spodoba Bezpieczny Maluch tym co się zapisały u siebie na październik :)

Czekam na obchod pediatryczny i info czy mnie wypuszcza.
Przed godzina brzuchy wymacali nam studenci anglojezyczni :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10
Ja pamietam swoj pierwszy obchód po porodzie. Urodzilam w niedzielę o 20 a w poniedzialek na obchodzie bylo z 20 studentow i wszyscy "podziwiali" moje rozwalone krocze.... masakra

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a wiecie że nie musicie się godzić na obecność studentów przy badaniu itp.

ja zaraz lecę na ktg do szpitala... ciekawe ile będę czekać. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry