reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzien dobry. Dopiero wstalam :D mala jeszcze spi, z reguly nie pozwalam jej spac tak dlugo ale niech dzieciak odespi ta chorobe. U mnie to przeziębienie sie nie poglebilo i mam nadzieję ze gorzej nie bedzie.

Moja pyza lubi spac z mamusia i walka jest czasami ale to chyba dlatego ze ja ją dlugo karmilam piersia i przyzwyczaila sie do przytulaskow i calowania hehe

Dzis biore ostatni duphaston. Ciekawe co bedzie za kilka dni....

Tez sie cieszę ze weekend bo tatus przejmie małą a ja bede miec czas dla siebie.

Viola maluch ma skończone 10 miesięcy.
Minka pewnie że niech się pomęczy. Mieszkamy z moimi rodzicami jeszcze jak narazie i oni go troche rozpieszczają. Ja się trzymam swoich zasad i reguł☺ przy dziecku trzeba być stanowczym żeby nie rozpuścić za bardzo bo później problem jest. Oczywiście nie ma co też przesadzać z tezymaniem się sztywno zasad.
Brata córka jest tak rozpuszczona że szok

Moja mała tez jest srasznie rozpieszczona i to przez dziadkow no i przez nas tez troche hehe ale u nas troszke inna sytuacja bo jedna wnuczka bardzo chora a druga zdrowa wiec tego co nie mogli robić z jedna podwojnie robili z druga i do tej pory mowia ze jakby Maja byla zdrowa to.... natomiast drudzy dziadkowie nie sa zbyt wylewni wiec sie wyrównuje

A moze zastanawiacie sie gdzie przekazać 1% podatku wiec moze dla Mai....

Załączniki

• 1453451767995.jpg
    1453451767995.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 42
Czesc :) Moj synek jest regularnie rozpieszczany przez dziadkow. I nie ma co walczyc, bo ciagle slyszymy, ze dziadkowie sa po to, zeby rozpieszczac :)

Aha to violka w aptece , to wszystko mi sie pomieszało bo myślałam ze to india w aptece pracuje , to gdzie ona pracuje ? Hahaha :-)

reklama
Do góry