reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi a ile synek ma??
Nasz maly tez nie nauczony spac z nami. Jak przyjdzie to poleży poleż i chce żeby go zaprowadzić do łóżeczka :)
Tez sie cieszę ze dziś piątek :)

reklama
Minka trzymam kciuki! :) tez gdzies czytałam ze olej kokosowy jest super. I dla takich maluszków od urodzenia żeby dodawać do kąpieli to wtedy ładnie natłuszcza skore

Cześć dziewczyki :-)
Violcia to zależy , mi jak sie zacznie śluz to mam go 5dni , a jak sie zaczyna nawiększy śluz i dużo go , to masz jeszcze 24h na przytulanki bo to owulacja .
Synuś nie wiem jak bo nie dzwonili , wracają dziś o 18h

Jak was czytam niektóre ze wam sie już seksu nie chce , to ja w ciąży a tak mi si chce ze hej [emoji3][emoji182][emoji175]hahaha .., także ruszać sie dziewczynki bo my tu z Marysia nie chcemy długo same . Nie odpuszczę wątku dopóki sie tabelka nie zapełni samymi datami porodów ! [emoji259][emoji173]️[emoji4][emoji39]

Olus haha :) ja nie narzekam na moje zycie erotyczne:) czy dni plodne czy nie i tak mam checi:)
Oby dzybko sie powiekszyla:)
Zyciowa gdzie pracujesz?:)
Violka moja siostra synka smaruje olejem, skore ma super gladziutka i nawilzona:) ja odkad mam olej zapomnialam co to balsam:)

Mariolka a co u ciebie kochana?? Jak sie czujesz??
Magda ja w aptece pracuje :)
Hehe u mnie to jest różnie. Mam dni ze chce mi się ze hoho a kiedy indziej mogłabym kilka dni bez :) ale mój mąż za to to ma ochotę zawsze i wszędzie :p

reklama
Viola a próbuj, uwierz nie pozalujesz:)
Po.nim mega szybko rosna paznokcie:)
Moj Pawel uzywa go na podrazniona twarz po goleniu:) chwali sobie:)

Do góry