reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja tez mialam strasznie sucha skore szczegolnie na buzi jak nadchodzila @ ale jak zaczelam smarowac olejem kokosowym to juz nie pamietam co to sucha skora:)

reklama
Toska od dwoch dni nie chce spac u siebie tylko m dole. Dobrze ze mamy duze rozkladane lozko. Chce zeby otworzyc jej i lezy w srodku....

Chyba jednak nie lykne... jezeli kobieta jest w ciazy albo przypuszcza ze jest w ciazy to dopiero po konsulacji z lekarzem mozna wziac

Ania to masz rację poczekaj, pij herbatkę cytrynką :)

Życiowa mam już papiery koleżanki na wzór. U nas dzieci nie ma więc myśle, że szybciej pójdzie i ile tamten nie będzie chciał z orzeczenia o mojej winie...

Jejku wiecie co? Chciałabym pracę. Poszukują u mnie do czegoś jak Mac Donald's ale jak ostatnio przechodziłam to było mi nie dobrze. W ciąży mnie odrzuca od takich zapachów. A kasa potrzebna, bo po świętach chce iść na swoje, coś wynająć o ile rodzice nam pomogą .

Dobrego momentu nigdy nie ma. Zawsze jest cos. Moj synek juz duzy, wiec mi sie spieszy :)
Ja jestem wlasnie po... Owu albo juz byla albo jeszcze trwa
.. w sensie jajeczko moze jeszcze plywac. Jesli wierzyc testom. Spadam spac. Ania, lepiej wez wit.C

Można chyba tez lyknac aspiryne bayernowska tylko chyba polowe dawki ale nie mam niestety. A w nosie mnie kreci i jak kicham to mam uszy zapchane i szczypie mnie podnieienie

Ja w lipcu mialam taka angine ropna ze lezalam 3 dni z goraczka 40 stopni wybralam az 5 antybiotykow az dostalam uczulenia na leki i mialam cale rece i stopy w bablach. Ja lezalam z angina a toska obok z ospa

Znalazlam jeszcze antygrypin i tam jest napisane zeby nie brac w ciazy a ja jeszcze w ciazy nie jestem. Chodzi o to ze jak mnie rozlozy to na amen a nie chce tez malej zarazić

reklama
Do góry