reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
O, to ja chyba tez o femibionie pisalam. Tylko one sie inaczej nazywaly,a pozniej zmienili nazwe

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India chyba nie maja wplywu. ja z malym prawie 20 kg a teraz jak bylam ostatnio 11kg. teraz nie czuje zebym przytyla jakos duzo. jedynie to woda w organizmie mi sie zaczela zatrzymywac

Dzięki dziewczyny za odp :-) bo moja gin powiedziała ze wybor jest duzy i w sumie ro obojętnie jakie byle miały dha kwas foliowy i jeszcze 3 inne podstawowe skladniki. Ale nim wyszlam to zapomniałam. Moja mama ciągle dzwoni i pyta czy jem buraki i marchewke bo trzeba dużo jesc bo sa zdrowe. Tylko ze ja tak srednio lubie buraki...

A ja mam do Was pytanie. Jakie bralyscie witaminy? Ja od tygodnia ide do apteki i trafić nie mogę. Chciałam kupic pregna plus ale sama nie wiem.
Ja biorę doppelherz mama premium, z Tosia brałam też doppelherz mama ale zwykły.
Kiedyś słyszałam że po femibionie duże dzieci się rodzą, ale nie wiem czy to prawda :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie panicznie boje zeby dziecko nie mialo wiecej niz to 4kg. I tak sie cieszylam ze schudlam, fakt boczki mi zeszły, na wadze kg tez ale brzuch mi zaczyna rosnac, to zdecydowanie zawczesnie ;o

kobietki powiedzcie mi czy mozna brac dodatkowo witamine d? w moich jest tylko 400 jednostek a zima powinno sie stosowac okolo 2000 jrdnostek. mozliwe ze dlatego tez mnie wszystkie kosci i stawy bola......

MalaMi - co do D to nie wiem ale ja brałam w ciazy komplet witamin w których było wszystko ale dla mnie mało żelaza i magnesu wiec brałam do tego jeszcE magnez i żelazo czyli codziennie 3 tabletki polykalam.

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
wlasnie czytalam w necie ze powinno sie przyjmowac 1500-2000 jednostek witaminy d w ciazy a wszystkie zestawy witamin dla kobiet w ciazy maja okolo 400 jednostek. bede w poniedzialek u gin po recepte to zapytam czy moge brac dodatkowo 1000 jednostek wit d

Do góry