reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola moja zaraz skończy 4 miesiące i nadal ulewa. Czasem aż fontanny szły. Najwazniejsze to przebrać dziecko przed karmieniem. Ja o zagęszczeniu nic nie wiem, bo ja kp.

reklama
Adzie tez sie ulewa jeszcze jak sie ja na plasko polozy, a ta zacznie fikac nozkami.

Marysia, a widzisz, nie mialam pojecia, ze mocniej nie zassie!!! :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India musisz spróbować jak to jest u Ciebie.

Violu piszac przebrać mam na myśli zmiane pieluszki. Magda jak nie odbije to wiecej ulewa.

To u mnie wlasnie zjadła i śpi , jest 6h50. [emoji42][emoji42][emoji42]a ja usnąć nie mogę .. ja jak jej daje mleko to juz ją kładę koło mnie na poduszce na łożku i daje tak butelkę bo na rękach juz taka ciężka , i potem ją przenoszę do łóżeczka za 5mn

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ja tez zawsze ja przebieram przed karmieniem czy to w dzień czy w nocy. Chyba że w trakcie zdarzy się kupa. A czy odbije czy nie to ulewa podobnie. Najlepsze jest to ze w nocy zazwyczaj nie odbija, klade ja, ona odrazu prawie zaasypis i nie uleje. A w dzień...

Dzisiejsza noc jakas marudna byla, teraz pije i mam nadzieję że ja poloze i jeszcze zaśnie na trochę i ja tez. Tym bardziej ze Filip jeszcze spi

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Aktualizacja: Filip już nie spi [emoji52] wiec pewnie pospane juz

A ja mam do Was pytanie. Jakie bralyscie witaminy? Ja od tygodnia ide do apteki i trafić nie mogę. Chciałam kupic pregna plus ale sama nie wiem.

reklama
Do góry