reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dla mnie to po prostu nie kwota na prezent z calym szacunkiem.dla tesciowej tez wolalabym wydac na dzieci :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

100€ to jest 400zl, ale pewnie wartościowo to dla mnie jak 200zl dla was ...
Dokładnie zależy od teściow ja akurat mam takich co duzo nam kupują pomagają , Np jak powiem przy teściowej ze cos mi sie podoba albo ze fajne nie daj Boże ładne to ona mi to za 2 dni kupuje :-D córką swoim tez pomaga ma 4 ale ja jestem z jej jedynym synusiem , staram sie na super stopniu z nia byc , duzo to daje i mąż zadowolony, cieżko nie jest bo jest naprawde fajną babką :-)
Naprawde sie cieszę ze mam taka teściową bo niektórzy wcale nie mają Np moja siostra ma tylko teścia matka jej chłopaka nie żyje i jest to przykre bo z teściem inaczej , a moja szwagierka zas ma taką teściowa co sie jej wtrąca co przychodzi bez pukania czepia o wszystko .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

100€ to jest 400zl, ale pewnie wartościowo to dla mnie jak 200zl dla was ...
Dokładnie zależy od teściow ja akurat mam takich co duzo nam kupują pomagają , Np jak powiem przy teściowej ze cos mi sie podoba albo ze fajne nie daj Boże ładne to ona mi to za 2 dni kupuje :-D córką swoim tez pomaga ma 4 ale ja jestem z jej jedynym synusiem , staram sie na super stopniu z nia byc , duzo to daje i mąż zadowolony, cieżko nie jest bo jest naprawde fajną babką :-)
Naprawde sie cieszę ze mam taka teściową bo niektórzy wcale nie mają Np moja siostra ma tylko teścia matka jej chłopaka nie żyje i jest to przykre bo z teściem inaczej , a moja szwagierka zas ma taką teściowa co sie jej wtrąca co przychodzi bez pukania czepia o wszystko .

3i49df9hh1q9sbo3.png

Kasia Marysia obie śliczne :) :)

Amlecia już od kilku dni też sie w nocy ustawiła - tzn zasypia 20.30-21.30 i śpi do 4 a dwa razy zdarzyło sie że do 5. dostaje mm i śpi kolejne 3h zależy o której wstanie. więc tak 7-8 to u nas początek dnia. zobaczymy jak długo bo pamiętam że Filipowi sie jak miał kilka miesięcy poprzestawiało i dzien zaczynał 5.30-6... :/
Byłam dziś pediatrę zapytać o te jej kupki bo cały czas ich dużo, to kazała dawać probiotyk ale w potrójnej dawce, nawet do 15kropelek dziennie. i dopóki wyglądają jak wyglądają to nie ma sie czym martwić.

Dziewczyny a którejś z Was dzieciaczek ulewał?? bo już nie pamiętam...

Anka o kurde :D my dla rodziców składaliśmy sie na weekend po 200zł a gdzie tu po 6 stów dla teściow...

Ola ja mam aspirator doustny i daje radę. za późno dowiedziałam sie o katarku i już kupiłam fridę.

Ja miałam tylko 2 dniowa akcje ze ulewala a tak to nigdy nie ulewa , i tez nie zawsze sie jej odbija po . Tu pediatrzy mowia zeby zmienic mleko jeśli dziecko za długo ulewa i kupic to zgeszszone , ja mam zgeszczone ale to dla tego ze lepiej tez syci . [emoji39]

3i49df9hh1q9sbo3.png

A ten katarek to jego podłącza się do odkurzacza o jakiejś konkretnej mocy czy jak to jest? Ogólnie to łatwo się z tego korzysta? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :p

reklama
Ja budzę Magdę na jedzenie w nocy ok 2, potem sama się budzi o 5.

Moja teściowa kupiła mi pod choinkę krem pod oczy chyba na zmarszczki, krem na dzien i plyn miceralny +30 chyba staro wyglądam....

Dziewczyny jak w nocy wstajecie karmić to idę siku i jak kończe karmić to też idę, wy tez tak macie?

Do góry