reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora jestem jestem, czytam was caly dzien ale jakos weny nie mam na pisanie. wczoraj tak mi krzyz dal popalic ze nogi odmowily posluszenstwa bo po probie chodzenia tracilam czucienna chwile. w nocy tez ciezko bylo wstac. rano troche lepiej ale pozniej znowu zaczelo mnie bolec. aby do nowego roku i moge rodzic. tak szczerze to jestem juz troche zmeczona. jest mi ciezko spac nie moge.
mam skonczone prasowanie ciuszkow, jeszcze poukladac je zostalo. no i posciel musze wyprasowac pieluchy itp. kilka rzeczy dokupic i sie wkoncu spakowac!!!!

Dziś stwierdziłam że ciąża już z istniejącym dzieckiem jest trudniejsza. Podziwiam kobiety które mają 2,3 małych dzieci i są w kolejnej ciąży. Ja przy jednej wysiadam i wieczorem padam na twarz.
Musiałam wziąć nospe bo nalazilam się dziś i podbrzusze mnie bolało

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie boli czesto krocze do teraz a Igi ma prawie 5 msc. Wał na brzuchu jak ta lala i ciężko się golić haha

Życiowa ja też chcę taka kiecke!

Ja mam macierzyński do sierpnia ale nie chce zostawiać malegi jeszcze. Najlepiej by było do 3 rż ale zobaczymy jak mi kasa pozwoli. Ale też nie mam do czego wracać. Także ten. Polska jest cudowna co?

Wczoraj dałam Igiemu cukinie ale nie bardzo mu podeszła. Zupa marchewkowa z ryżem super. No i się przełamałam i daje do mleka czasem wieczorem kaszkę bananowa. Bez glutenu .

KasiaMarysia u mnie to dwa domy by stały!

Mnie zdechła apka na dziś dlatego się nie odzywalam.

atdctrd8ammce1aq.png

Ola, rozumiem o czym mowi Twoj maz i tez sie z tym zgadzam :-) trzeba miec tez czastke swojego zycia

No dziewczyny- luty jak wrzesien.obfity w bobasy :-)

Marysia - tyle cukru na noc? :p

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dora bardzo dobrze! A masz jakieś inne pomysły na dobrą owsiankę?

India nie tak dużo cukru, tylko łyżeczka dżemu żurawinowego swojskiego [emoji14]

Kulcia fajnie że Igi już takie smakołyki je:) a kaszkę którą dajesz? Sinlac?

reklama
Do góry