reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki, Dora super ze z malenstwami wszystko ok [emoji3]

Nuska narzekaj narzekaj twoje prawo. Chętnie posluchamy bo ty nas tez wysluchiwalas :-) za chwilę zacznie dora i anka, na koncu wiki :-)

Ola ja też mam rok macierzynskiego i zalegly urlop wiec powrot w styczniu 2018. No chyba ze trafi mi sie praca na miejscu i trzeba by wrocic wcześniej to rozwaze propozycję. Bo na miejscu to na miejscu

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
OlaMagda ja do września mam macierzyński ten gops, a potem nie wiem. Jeśli P udałoby się wejść w spółkę z szefem to chyba nie pozwoli mi iść do pracy, a i mi byłoby szkoda Madzie zostawić.

Kasia noo Kraków piękne miasto ale i bardzo drogie. Mój brat wziął kredyt 400 000 tys żeby kupić mieszkanie to u mnie by dom kupił za tą kasę.

Życiowa masz talent, piękne rzezczy Ci wychodzą.

Viola możesz chyba Dicoflor podawać. A jakie te kupki ma?
Ja też już po pierwszej@. Nie bolało aż tak i mniej obfita, trwała 4dni.

Nuśkaaa nie zalezy jak się tak. Jesteś w ciąży i nie możesz się tak przemęczać.

Moja mama pięknie wyszywała na płótnie i malowała, wiersze pisała ale ja to nie mam za grosz talentu.

Kasia ale nie kojarzę narazie zebys narzekala [emoji12] przed wami jeszcze malaMi nie?? I anna kiedy??

Ooo kurczę 400tys?? To u mnie wybudujemy sie za nie cale 300.

KasiaMarysia tak tak juz dalam probiotyk. Położna mowila zeby dawac. Wyglądają - przepraszam za doslownosc - tak jak do tej pory tzn sa zolte, z reguły geste, jedna zdarzy sie na kilka luzniejsza. Mają cieniutkie niteczki chyba sluzu. Po za tym nic niepokojącego. Właśnie ja po spaniu przebralam i znów kupa.

A moj @ obfitszy i bardziej bolesny [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Ja tez tak maksymalnie do roku i do pracy , tak mi bedzie żal mała zostawic ale muszę poprostu :-/ nie mogę sobie pozwolić by nie pracować ....moj taki nie jest ze nie pozwoli mi isc do pracy raczej woli żebym szła nawet nie dla kwesti finansowej ale ze tak jest lepiej jestes nie zależna i masz troszeke swojego życia oderwanie od domu , koleżanki , jest co opowiadać po powrocie do domu itd ..i zupełnie sie z tym zgadzam .

Co do domów w Polsce to prawie takie ceny jak we Francji masakra[emoji33]

Dziś teściowa cały dzien była u mnie , ugotowała na 2 dni , pogadaliśmy fajnie nawet było :-D
Milena ma katar :-( biedulka
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Viola no tez fakt. Na razie nie mam za bardzo na co :)
KasiaMarysia to ilu metrowe to mieszkanie,ze 400 tysięcy? Chyba jakieś mega duże ?
Mieli kawalerkę, ale jak Wiki się urodziła to zmienili.

Wybudować to za 200 byśmy się wybudowali...

A to kolacja
DSC_0900.jpeg

Załączniki

• DSC_0900.jpeg
    DSC_0900.jpeg
    28,2 KB · Wyświetleń: 201
W kolejce do porodu według tabelki są:
-MałaMi - 27.01.17
-Anna25- 09.02.17
-Nuśkaaa- 17.02.17
-Kasia2310 - 25.02.17
-Anka_32-kwiecień 2017
-Dora - 01.06.17
-Wiki - sierpień 2017

KasiaMarysia ja się nie przemęczam, zawsze sobie tak rozkładam pracę, że mogę odpoczywać w międzyczasie ;) a co w domu do zrobienia to muszę sama ogarnąć, mój M na weekend ewentualnie mi pomaga.

My już po wizycie, wszystko jest dobrze, wyniki krwi mi się nawet poprawiły ;p
Jasio waży już około 2,2 kg i długi około 45 cm :D
Gin mówi, że dobrze Małemu w brzuszku i jeszcze się nie wybiera na świat ;)
Ja jakieś globulki dostałam, GBS pobrany, poza tym wszystko w porządku ;)
Kolejna wizyta za 3 tyg.

Miłego wieczorku ;)

reklama
Nuśka super Jasiek rośnie ! :) Ciekawe czy ta lista w lutym pójdzie według planu czy nastąpią jakieś zmiany , bo te terminy to we 3 blisko mamy :)

Ma może któraś z Was taką listę co zamawiałyście w tej aptece gemini ? :)

Ostatnia edycja:
Do góry